Një veçori e shumëkërkuar nga përdoruesit/ Ja çfarë po sjell Tik Tok

30 Mars 2022, 07:58, Tech CNA
Një veçori e shumëkërkuar nga përdoruesit/ Ja

Rrjeti sociale TikTok po teston një veçori të re që do t’i lejojë përdoruesit të gjejnë video që kanë parë më parë dhe duan t’i shikojnë përsëri, por nuk mund t’i gjejnë ato mes milionave të shpërndara.

Veçoria ‘Watch history? ose ?Shiko Historikun? është vetëm një test për momentin, jo gjerësisht i disponueshëm për të gjithë përdoruesit.

Sipas raporteve, lidhja për të parë videot e shikuara më parë shfaqet nën seksionin Përmbajtja dhe Aktiviteti i faqes së cilësimeve.

Kjo është një veçori e kërkuar prej kohësh, pasi përdoruesit shpesh ankohen se shpenzojnë kohë duke kërkuar për videon për të cilën janë të interesuar.

Nuk ka detaje specifike se si do të funksionojë kjo veçori dhe se si do të duket faqja, pasi është e disponueshme vetëm për një numër të kufizuar përdoruesish.

Aktualisht, ka një numër të kufizuar mënyrash për të ruajtur  videot  që mund të dëshironi t’i shihni përsëri, duke përfshirë pëlqimin e një videoje siç shfaqen në profilin tuaj.

Lajmet e fundit nga