Video- Bashkia Tiranë ofron “tekonologjinë” e re/ Si pastrohen rrugët me degë ferrash

15 Janar 2022, 20:14, Sociale CNA
Video- Bashkia Tiranë ofron “tekonologjinë” e re/ Si

Bashkia e Tiranës uket se e ka zgjedhur “teknologjinë” më të re të pastimit të territorit.

Edhe pse jemi në vitin 2022, disa degë ferrash, një bisht dhe ja ku u formua fshesa që duhet të kenë punonjësit e pastrimit për të bërë detyrën e tyre.

Ndonëse nga ana e Bashkisë janë zhvilluar një sërë tenderash ku edhe qarkullojnë me miliona euro për pastrimin, sërish mënyra e vetme për të pastruar rrugët janë degët e ferrave.

Në një video të siguruar nga CNA.al shihet qartë alternativa që ka vënë në dispozicion bashkia dhe pasojat që vijnë nga pas./CNA.al

Lajmet e fundit nga