LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Rrëfime të çuditshëme nga njerëzit që pretendojnë se janë rimishëruar

14 Mars 2017, 21:57, Kuriozitete CNA

Rimishërimi është një temë shumë e përfolur, ndërsa dëshmia më e fortë për ekzistencën e tij janë tregimet e njerëzve, që pretendojnë të jenë rimishëruar.

Dhimbja nga lëndimi i vjetër Katërvjeçari Edward Austrian herë pas here ishte ankuar se kishte dhimbje fyti. Për më tepër, ai i kishte treguar nënës së tij disa rrëfime shumë të detajuara, në të cilat ai pretendonte se kishte qenë ushtar i Luftës së Parë Botërore, ku, sipas tij, ai ishte qëlluar në fyt dhe kishte vdekur. Përfundimisht, pasi që kjo gjendje ishte bërë e padurueshme, prindërit e djaloshit kishin vendosur ta dërgonin tek doktorët, megjithatë ata nuk kishin arritur ta gjenin shkaktarin e dhimbjeve të fytit. Si rrjedhojë, doktorët kishin vendosur t?ia heqin bajamet nga fyti, veprim pas të cilit në pjesën e brendshme të fytit të katërvjeçarit kishte filluar të zhvillohej një cist, që i kishte lënë të habitur edhe doktorët. Gjithsesi, me kalimin e kohës, pa asnjë lloj trajtimi, cisti kishte filluar të zhdukej. Pra, ka mundësi që shpirti i vjetër po i shëronte ngadalë plagët në trupin e ri.

Vajza gjen shtëpinë e saj të vjetër Një vajzë e vogël që quhej Ampan kishte raportuar se i kujtohej jeta e kaluar si një pesëvjeçare. Ajo vazhdimisht kishte insistuar që prindërit e saj ta dërgonin në shtëpi, mirëpo ata gjithmonë i ishin përgjigjur, duke i thënë se ajo veçse ishte në shtëpi. Si rrjedhojë, ajo ia kishte shpjeguar prindërve të saj se si ajo kishte jetuar në një fshat të afërt, në Buhom, dhe se kishte vdekur nga gripi, duke shtuar që në jetën e kaluar ajo ishte quajtur Somwong. Kur Ampan i kishte mbushur tetë vjet ajo dhe familja e saj kishin shkuar në një festival fetar në Buhom ku Ampan i kishte dërguar prindërit e saj tek një shtëpi, për të cilën kishte pretenduar se kishte qenë e saja. Ajo më pas ishte takuar edhe me një grua, të cilën e kishte quajtur nënë. Për më tepër, Ampan kishte thënë se po kërkonte një hajmali dhe kishte shkuar drejt e në vendin ku Somwong e kishte fshehur. Nga ajo ditë, Ampan rregullisht e kishte vizituar familjen e saj të vjetër.

Lajmet e fundit nga