LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Historike: Tani mund të blini një makinë… fluturuese

18 Shkurt 2017, 20:39, Kuriozitete CNA

Këtë javë, prodhuesi i automjeteve fluturuese PAL-V filloi zyrtarisht shitjen e modeleve të saj tregtare, ?Liberty Pioneer? dhe ?Liberty Sport?, makina e parë fluturuese në botë e tregtuar tashmë është një realitet.

?Pas vitesh përpjekjesh lodhëse, duke kaluar vështirësi teknike dhe çertifikimi, ekipi jonë arriti të krijojë një veturë fluturuese inovative, konform me normat e sigurisë ekzistuese të përcaktuara nga organet rregulluese në botë?, deklaroi Robert Dingemanse, drejtori i përgjithshëm i PAL-V.

Në përfundim me sukses të programeve testuese të mjeteve të tyre konceptuale nga në vitin 2009 dhe 2012, PAL-V filloi krijimin e produkteve tregtare që dalin sot në treg. /CityNews 

 

 

 

Lajmet e fundit nga