E konfirmon Netflix/ Risi në sistemin e zërit te të gjitha pajisjet

11 Korrik 2022, 09:33, Tech CNA
E konfirmon Netflix/ Risi në sistemin e zërit te të gjitha
Netflix

Netflix ka konfirmuar se po sjell risi në sistemin e zërit rrethues te të gjitha pasjisjet. Kjo u jep përdoruesve mundësinë që të përjetojnë zërin rrethues me altoparlant të thjeshtë stereo.

Kjo veçori mund të përdorë pjesën standarde të stereos dhe ta kthejë atë në zë rrethues 3D. Për ta realizuar, kompania Netflix ka bashkëpunuar me kompaninë Sennheiser. Ata do të përdorin të njëjtën teknologji të zërit 3D, e cila gjendet te shiriti zanor.

Zëri rrethues do të funksionojë te të gjithë pajisjet që nuk janë të markës "Apple", te smartfonët, tabletët, së bashku me televizorët.

Të gjitha procedurat do të kryhen brenda aplikacionit Netflix dhe nuk kërkohet asnjë veçori në pajisjen e zërit./ Përkthyer dhe përshtatur nga CNA.al

Lajmet e fundit nga