LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Video me dy Luanë!!!

6 Qershor 2022, 22:09, Opinione Arsen Rusta
Video me dy Luanë!!!
Gazetari Arsen Rusta

Video 1

Luani i Kopshtit Zoologjik sulmohet nga qytetarët "e egër" të cilët do të duhet të ishin ata pas kangjellave e jo kafsha e shkretë.

Video 2

Luan Kapaj, shefi i zjarrfikësve të Vlorës, i cili u shit si zjarrvënës nga zyra e ministrisë së Mbrotjes, i kujton edhe mbi 10 vite dënim. Por Luani është në punë. Ai po ndez zjarre shkurresh për të ndërprerë avancimin e flakëve në kurorën e gjelbër të Sazanit.

Tani, kjo s’është punë Luanësh. As kafshësh. Ky është integritet, respekt, dinjitet.

Luanit edhe në rresht t’i kërkoni falje s’vlen. As luanit në kafaz e as Luanit në detyrë me flakët.

Ky është fiks rasti kur kjo familje duhet përjashtuar përjetësisht nga e drejta për të vizituar ambiente publike së bashku me fëmijët.

E po ashtu Ministria e Mbrojtjes të dalë të shuajë zjarrin e dikush të japë dorëheqjen qoftë dhe moralisht, pasi Luanit i hytë në hak. I nderuar z.Luan Kapaj bëji naftën Sazanit, ik nga aty. Të vijnë ta shuajnë këta që të bënë ty zjarrvënës.

Na fal z.Luan i Vlorës e ti luan i Zoo Park.

12:58 Opinione Behauddin Gashi

Shenjtëria e jetës

Teksa kthehem nëpër vite, që nga fëmijëria e hershme, nuk ...

16:07 Opinione Ilir Levonja

President me mik

Ajo që vura re mbrëmë në studiot televizive, ishte se ...

22:59 Opinione Ilir Levonja

Presidenti i munguar

Për sa u fol deri tani dhe mënyra se si ua ofroi Presi...

Lajmet e fundit nga