Kërkohet një president!

28 Maj 2022, 11:39, Opinione Denis Dyrnjaja
Kërkohet një president!
Përparim Kabo

Unë e kam presidentin tim pavarësisht se kë do të zgjedhë politika me ose pa komandë. Pra, përtej faktit, ndoshta çdokush ka një ide se kush duhet të ishte ose si duhet të ishte presidenti i republikës.

Dhe unë kam një identikit për kriteret e presidentit tim. Ai duhet të jetë dhe është i ditur, i zgjuar, i matur, i rafinuar, i drejtpërdrejtë dhe i pakompleksuar, ka forcë të jashtëzakonshme mendore sa ka edhe tolerancë njerëzore, e njeh dhe e do të bukurën, nuk e shpërfill banalen dhe injorancën, por të thotë mënyrat se si të zhbëhen ato.

Ai ka dinjitetin me të cilin ka ndërtuar brenda vetes "bustin" e pathyeshëm të personalitetit dhe integritetit. Kompromisi i tij i vetëm është të mos bëjë kompromis mbi të pavërtetën. Është një person i artikuluar dhe karizmatik, me shije estetike dhe kulturore shumëdimensionale, çka e bën atë të duket në tërësinë e tij, i maturuar dhe një person simpatik.

Ai i do vlerat njerëzore dhe kombëtare, i promovon ato dhe i mban në kujtesë për ata që si njohin ose që duhet dhe duan që t'i njohin. Ai është presidenti që i bën nder vendit, shtetit dhe çdo kujt prej nesh.

Presidenti im quhet Përparim Kabo!

22:02 Opinione Agron Gjekmarkaj

Po vjen Presidenti!

Po vjen Presidenti! Kjo pranverë hyri e po del me ëndr...

Lajmet e fundit nga