LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

You can start today/ These are 4 businesses that can be started for less than $99

2022-09-03 16:01:00, Kuriozitete CNA
You can start today/ These are 4 businesses that can be started for less than
Illustrative photo

Each of us wants to increase our income, but the greatest desire is to increase our income by having less fatigue, or by investing less. Maybe this may seem impossible, but in fact it is something more than feasible.

At least that's what Charlie Chang says, the 30-year-old who has been working as a digital content creator/entrepreneur for years. Recently, he has shared with the public some information regarding finances and business matters.

Ai tregon se gjatë vitit 2020 ai ka arritur të mbledhë 1.5 milionë dollar të ardhura, ndërkohë që aktualisht  ai fiton mesatarisht 114,000 dollarë në muaj të ardhura pasive falë kanalit të tij në Youtube. Ai fiton të ardhura edhe nga reklamimi i produkteve në rrjetet e tija sociale.

CNBC raporton se  Chang, tashmë ka treguar 4 bizneset që mund të filloni sot me një kapital jo më shumë se 99 dollarë.

1. Promovimi i produktit

 

Kostoja e fillimit: $0

 

Marketingu dixhital dhe promovimi i produkteve: Kur fitoni para për promovimin e produkteve ose shërbimeve të një marke duke ndarë produktet e tyre në blogun tuaj, mediat sociale dhe madje edhe faqen tuaj të internetit. Meqenëse krijimi i përmbajtjes është falas, ky lloj biznesi është shumë i përballueshëm. Sfida e vërtetë është krijimi i përmbajtjes së synuar që arrin audiencën e duhur.

2. YouTube

Kostoja e fillimit: $0

More than half of Adsense revenue is paid to the creator, and many of Chang's older videos still generate passive income. But you need to grow an audience before you subscribe. Your channel needs at least 1000 subscribers and 4000 watch hours in the last year.

3. Digital products

Starting cost: $99 at Kajabi

The first step is to determine what you can learn. It could be copywriting if you have marketing and editing skills, productivity if you have a background in organizational psychology or management.

4. Rooms for rent

Start-up cost: Varies by property

In 2017, Chang and his sister bought a two-bedroom apartment in Los Angeles. Chang lived in one bedroom, while he rented out the second one for $1,500 a month for two years./ CNA.al

Lajmet e fundit nga