LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

How the deputy of Basha stole 11 tenders from the Albanian Development Fund

2022-08-14 11:15:00, Denoncim CNA

How the deputy of Basha stole 11 tenders from the Albanian Development Fund

CNA.al has been reporting for several days about the MP Lefter Gështenja, who owns a staggering amount of wealth, has educated his children abroad with money that is not known where he got it from, while the financial sources declare that he has had it for a year stayed in emigration.

During the investigation , CNA.al discovered the company "Civil Cons" owned by Lefter Gështenja, the deputy of Lulzim Basha. But there is information that there are hidden shares in other companies as well.

Një ditë më parë, CNA.al raportoi mbi kompaninë “Civil Cons” si lindi, si ishte shitur, deri te zhdukja e gjurmëve që e lidhin më Gështenjën.

Sot CNA.al po sjell me detaje fondet që janë përfituar nga Lefter Gështenja, nëpërmjet kompanisë “Civil Cons”, e cila ka qenë në pronësi të tij dhe tashmë ndodhet në pronësi të personave të tretë, nëpërmjet një shitjeje që dyshohet se është fiktive.

Sipas të dhënave zyrtare të cilat mund të gjendet në publikimet e thesarit janë 35 tendera të fituar nga kjo kompani,“Civil Cons”.

CNA.al po sjell pjesën e parë sot. Janë të paktën 11 tendera të marrë nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, institucion i cili është në varësi të Kryeministrisë.

11 tendera të marra nga deputeti i Lulzim Bashës, Lefter Gështenja, në kohë të ndryshme nga viti 2019.

How the deputy of Basha stole 11 tenders from the Albanian Development Fund

CNA.al will continue to publish other data with the tenders won by this company and from other institutions. /CNA.al

Lajmet e fundit nga