Skandali me nxjerrjen e pagave/ Gjykata liron të arrestuarit

10 Janar 2022, 08:38, Kronika CNA
Skandali me nxjerrjen e pagave/ Gjykata liron të arrestuarit

Gjykata e Tiranes ka vendosur masën e sigurisë ?arrest shtëpie?, për personat e arrestuar në lidhje me skandalin e publikimit të pagave të qytetarëve.

Kështu, Gjykata ka liruar nga qelia dy ekspertët e IT te Tatimet, Andi Agaraj dhe Eni Qirjako si dhe 2 përmbaruesit privat Klodian Sota dhe Endri Ikonomi.

Vendimi i Gjykatës:

1. Vleftësimin si të ligjshëm ndalimit të personit nën hetim E. Q.

-Caktimin si masë sigurimi personale shtrënguese ndaj personit nën hetim E. Q., atë të ?Detyrimi për tu paraqitur në policinë gjyqësore të henen e parë të çdo muaji ora 10.00? të parashikuar nga neni 234 i K.Pr.Penale.

-Pranimin e kërkesës për caktimin si masë sigurimi ndaluese ndaj personit nën hetim E. Q., atë të ?Pezullimi i ushtrimit të detyres? të parashikuar nga neni 240/a/1 i K.Pr.Penale.

2. Vleftësimin si të ligjshëm të ndalimit të personit nën hetim A. A.

-Caktimin si masë sigurimi personale shtrënguese ndaj personit nën hetim A. A., atë të ?Arrest në shtëpi?, të parashikuar nga neni 237 i K.Pr.Penale.

3. Vleftësimin si të ligjshëm të ndalimit të personit nën hetim K. S.

-Caktimin si masë sigurimi personale shtrënguese ndaj personit nën hetim K. S., atë të ?Arrest në shtëpi?, të parashikuar nga neni 237 i K.Pr.Penale.

4. Vleftësimin si të ligjshëm të ndalimit të personit nën hetim E. I.

-Caktimin si masë sigurimi personale shtrënguese ndaj personit nën hetim E. I., atë të ?Arrest në shtëpi?, të parashikuar nga neni 237 i K.Pr.Penale./CNA.al

Lajmet e fundit nga