Shtëpia e foshnjës Vlorë, 3 fëmijë të birësuar gjatë 2021

28 Dhjetor 2021, 17:57, Sociale CNA
Shtëpia e foshnjës Vlorë, 3 fëmijë të

Në raste festash, birësimi nga një familje është dhurata më e bukur që mund të marrin fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës në Vlorë.

?Së fundmi kemi pasur një rast të birësimit të një fëmije. Çifti e kishte fëmijën e dytë që birësonte nga shtëpia e foshnjës Vlorë?, tregon  Anjeza Livanaj, psikologe.

Aktualisht jetojnë 15 fëmijë, ndërsa gjatë vitit që po lëmë pas janë birësuar tre fëmijë, ku nuk kanë munguar as birësimet nga familje të huaja.

?Fëmijët e birësuar janë nga mosha 2- 4 vjeç dhe kjo lehtëson edhe procesin e atashimit mes fëmijës dhe prindërit?, shprehet psikologia.

Në shtëpinë e foshnjë në Vlorë aktualisht ndodhen fëmijë të grup moshës nga 0 deri në 6 vjeç./euronews 

Lajmet e fundit nga