Si mund të bëheni një influencues Instagrami në vitin 2022/ Ndiqni këto këshilla

27 Dhjetor 2021, 13:24, Tech CNA
Si mund të bëheni një influencues Instagrami në vitin 2022/

Nëse qëllimi juaj për vitin 2022 është të rrisni llogarinë tuaj në Instagram dhe ndoshta të fitoni disa para prej saj, ne kemi disa këshilla për ju.

Ne kemi përmbledhur disa nga mënyrat më të mira për të rritur llogarinë tuaj në Instagram dhe për të angazhuar një audiencë në internet. Vendosni se për çfarë doni të përfaqësoni në llogarinë tuaj.

Për të fituar ndjekës dhe për të rritur një audiencë të angazhuar, duhet t’u ofroni atyre diçka. Mund të jenë fotografi të një gjëje specifike, modës, ushqimit ose personalitetit tuaj, ose argëtuese.

Sido që të jetë, sigurohuni që të jeni të qëndrueshëm dhe do të fitoni ndjekës në Instagram që ndajnë opinionin tuaj.

Pasi të keni vendosur se çfarë dëshironi të reklamoni në rrjetin tuaj social, duhet të ndiqni llogari të tjera të ngjashme dhe të angazhoheni me ta dhe ndjekësit tuaj. Sigurohuni që t’u përgjigjeni komenteve për t’i mbajtur njerëzit të interesuar.

Ju gjithashtu mund të krijoni mundësi angazhimi në historitë tuaja në Instagram me sondazhe dhe pyetje.

Sa më shpesh të postoni, aq më shumë mund të angazhoheni me ndjekësit.

Shumë marka postojnë çdo ditë, por ju vetëm duhet të gjeni një stil postimi që funksionon për ju dhe për audiencën që ju ndjek ju.

Disa herë në javë duhet të jenë të mjaftueshme për t’i mbajtur njerëzit të interesuar nëse përmbajtja juaj është me cilësi të lartë.

Ju nuk keni nevojë për shumë hashtags sepse mund të tërhiqni më shumë ndjekësit.

Provoni të shkruani disa fjalë kyçe dhe të shihni se çfarë përmbajtje vjen për ata hashtags dhe nëse dëshironi që përmbajtja juaj t’i bashkohet atyre.

Provoni dhe përdorni disa hashtags që kanë më pak postime të bashkangjitura.

Në fillim të këtij viti, disa influencues në Instagram pretenduan se kompania u kishte thënë atyre se si të rrisnin angazhimin e tyre në aplikacion.

Një influencuese tha se asaj iu tha gjithashtu se katër deri në shtatë Reels në javë do të përmirësonin angazhimin e saj.

Ajo tha gjithashtu se këshillat përfshinin të paktën ?Stories? dy në ditë dhe një deri në tre postime IGTV në javë, e cila përfshin Instagram Live.

Mbi të gjitha do t’ju duhen gjithashtu postime të rregullta në rrjet./A.E-CNA.al

Lajmet e fundit nga