LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Buxheti 2022 dhe paketa fiskale/ Sot Kuvendi në seancë maratonë

25 Nëntor 2021, 07:38, Politikë CNA
Buxheti 2022 dhe paketa fiskale/ Sot Kuvendi në seancë maratonë

Buxheti i vitit 2022, pas miratimit nga Komisioni Ekonomik do të shqyrtohet sot në Kuvend në një seancë maratonë.

Janë 14 pika, përfshirë këtu, buxhetin dhe paketën fiskale,  që janë planifikuar për tu shqyrtuar sot në Kuvend, të cilat po i sjellim më poshtë.

Plani ditës:

Në mbështetje të Urdhrit nr. 28, datë 23.11.2021 të Kryetares së Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, rendi i ditës është si më poshtë vijon:

(Neni 44, pika 2 e Rregullores)

(Neni 44, pika 3 e Rregullores)

Shprehet komisioni përgjegjës për Ekonominë dhe Financat

Relatori

Koha e votimit nen për nen dhe në tërësi

Shprehet komisioni përgjegjës për Ekonominë dhe Financat

Relatori

Koha e votimit nen për nen dhe në tërësi

Shprehet komisioni përgjegjës për Ekonominë dhe Financat

Relatori

Koha e votimit nen për nen dhe në tërësi

Shprehet komisioni përgjegjës për Ekonominë dhe Financat

Relatori

Koha e votimit nen për nen dhe në tërësi

Shprehet komisioni përgjegjës për Ekonominë dhe Financat

Relatori

Koha e votimit nen për nen dhe në tërësi

Pyetje

Shprehet nismëtari

Shprehet komisioni përgjegjës për Ekonominë dhe Financat

Dhënie mendimin komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut

Dhënie mendimi komisioni për Politikën e Jashtme

Dhënie mendimi komisioni për Sigurinë Kombëtare

Dhënie mendimi komisioni për Integrimin Europian

Diskutime

(Shprehen grupet parlamentare)

Koha e votimit

Pyetje

Shprehet nismëtari

Shprehet komisioni përgjegjës për Sigurinë Kombëtare

Dhënie mendimin komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut

Dhënie mendimi komisioni për Politikën e Jashtme

Diskutime

(Shprehen grupet parlamentare)

Koha e votimit

Pyetje

Shprehet nismëtari

Shprehet komisioni përgjegjës për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin

Dhënie mendimin komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut

Dhënie mendimi komisioni për Politikën e Jashtme

Dhënie mendimi komisioni për Ekonominë dhe Financat

Diskutime

(Shprehen grupet parlamentare)

Koha e votimit

(Shprehet një folës pro e një folës kundër)

Koha e votimit

Koha e votimit

Koha e votimit

Lajmet e fundit nga