LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Horoskopi për javën e parë të Shtatorit/ Parashikimi i yjeve për secilën shenjë

1 Shtator 2021, 16:36, Horoskopi CNA

Do të keni një kohë të favorshme për zhvillimin e kontakteve të rëndësishme për ju me njerëz nga vendbanime të ndryshme. Qëllimi i këtyre bisedave ose takimeve do të jetë për çështje të ndryshme familjare, profesionale ose publike.

Kjo do të jetë një kohë e mirë për të udhëtuar për punë ose qëllime të tjera të rëndësishme.

Këto do të jenë shtatë ditë të mbara për ata që planifikojnë të shkojnë të punojnë në një qytet ose vend tjetër për një periudhë kohe.

Financiarisht, do të jetë e vështirë të përmbushni pritjet tuaja, por gjithsesi varet nga sa realiste dhe të realizueshme janë pritjet tuaja.

Me siguri do të ketë një vështirësi ose vonesë në paratë që do t’ju duhet të merrni përmes një dokumenti ose me transferim bankar.

Gjatë kësaj jave, shmangni angazhimin për marrëveshje financiare që keni dyshime, pasiguri ose shumë komplikime. Dëgjoni intuitën tuaj.

Përqendrohuni në angazhimet që lidhen me njerëzit ose institucionet. Mos i shtyni rastet dhe detyrat e vonuara që mund të krijojnë probleme më serioze për ju në një moment.

Gjatë javës mund të bëni një udhëtim që e keni planifikuar dhe shtyrë disa kohë më parë.

Këtë javë do të jeni të lumtur të blini për shtëpinë ose për ju personalisht.

Do të keni mundësinë të përmirësoni diçka në një pronë që zotëroni ose të bëni përmirësime në kopshtin tuaj, në fermën tuaj, etj. Gjatë kësaj jave, bukuria dhe komoditeti përreth jush do të jenë një faktor dhe synim i rëndësishëm në jetën tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni ndryshimet e mëdha fizike, sepse nuk do të jeni gati për to. Faktorë të tjerë ka të ngjarë të komplikojnë veprime të tilla nga ana juaj.

Kjo do të jetë një javë e paparashikueshme për ata që janë të përfshirë në një proces gjyqësor.

Tani është e mundur të kërkoni një mënyrë për të rikuperuar humbjet tuaja, sendet e dëmtuara, pajisjet dhe më shumë.

Java do të jetë e favorshme për çështjet tuaja financiare, veçanërisht nëse jeni duke pritur para ose keni aplikuar për një hua.

Në punën tuaj do të ndiqni zhvillimin e ngjarjeve që do të ndikojnë në jetën personale ose profesionale të kolegut, klientit ose menaxherit tuaj.

Është e mundur të diskutoni ide për biznes ose punë shtesë me miqtë, por tani për tani do të keni biseda sesa të ndërmerrni veprime konkrete.

Kjo do të jetë një javë e mbarë për biseda ose vendime të rëndësishme që lidhen me dashurinë tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të kenë pritshmëri të veçanta për një mbledhje ose takim. Personalisht, java parashikon ngjarje ose surpriza të këndshme. Sidoqoftë, telashet do t’ju rrëzojnë në tokë dhe do t’ju tregojnë se nuk mund të përballoni sjellje joserioze ose naive.

Do të jetë mirë të merrni parasysh disa ngjarje që keni përjetuar në verë dhe në fillim të vjeshtës. Ju jeni në prag të ndryshimeve të rëndësishme personalisht ose profesionalisht, dhe për këtë arsye duhet t?i konsideroni gjërat më me kujdes për të shmangur rreziqet e mundshme.

Kjo do të jetë një javë e mirë për të kërkuar burime të reja të ardhurash shtesë.

Në punë, mund të përjetoni një javë në të cilën do të keni më pak angazhime, më pak shitje ose klientë.

Përdoreni këtë periudhë për të përmirësuar njohuritë dhe aftësitë tuaja, për të kërkuar nisma interesante, klientë, për të organizuar gjërat tuaja në mënyrë që të punoni më racionalisht për të ardhmen.

Do të keni kontakte dhe takime me njerëz që do të përpiqen të tërheqin vëmendjen tuaj me problemet e tyre.

Këtë javë shumë njerëz do të afrohen tek ju për ndihmë ose mbështetje: të afërmit, miqtë.

Shumë prej jush do të udhëtoni për biznes dhe do të korrni sukses në projektin që keni nisur.

Kjo do të jetë një javë e mbarë për ata që po fillojnë një nivel të ri arsimimi, karriere apo biznesi.

Nevoja për të marrë vendime serioze do t’ju bëjë më të përgjegjshëm në diskutimet që do të lindin gjatë këtyre bisedave.

Ngjarjet që lidhen me ndryshimet në familjen tuaj dhe në rrethin tuaj të të afërmve janë të mundshme këtë javë.

Gjatë javës do të merrni një ftesë ose një bisedë telefonike me miqtë ose të afërmit në lidhje me një takim, mbledhje ose udhëtim të ardhshëm.

Do të dëshironi të ktheheni në planet ose idetë tuaja të vjetra, të parealizuara. Disa prej tyre mund të jenë përsëri relevante gjatë këtyre shtatë ditëve dhe të arritshme.

Do të gëzoni para ose do të zgjidhni një problem financiar që krijon ankth në familjen ose biznesin tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për pagesën e një detyrimi monetar, pagesën e faturave të shërbimeve, shpenzimet për trajtim ose terapi, etj.

Gjatë kësaj jave do të keni komunikim aktiv, të përditshëm me miqtë ose të afërmit për çështje të caktuara të rëndësishme për të dyja palët. Ju duhet të merrni vendime të rëndësishme me ta ose për shkak të tyre, për të realizuar ndryshime të vogla ose të mëdha.

Shumica prej jush do të bëni njohje të reja gjatë javës me njerëz interesantë nga vende të ndryshme.

Shumë prej jush do të përjetoni një ndarje ose ngjarje tjetër emocionale që lidhet me një person në rrethin e tyre të të afërmve, fqinjëve, kolegëve ose miqve.

Përdorni një kohë të mirë gjatë këtyre ditëve për t’u shëruar nga stresi i javëve të fundit që keni përjetuar gjatë kryerjes së detyrave të rëndësishme për ju në familje ose në punë.

Këtë javë do të kaloni më shumë kohë duke folur dhe diskutuar ngjarje që prekin të afërmit tuaj.

Kjo do të jetë një kohë e mirë për të zgjidhur një problem që fillimisht dukej i pazgjidhshëm, por tani rrethanat kanë ndryshuar për mirë.

Shumë prej jush do të angazhohen në blerje ose dhurata për një fëmijë ose të ri.

Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë e suksesshme në të cilën shanset e pritshme ose të papritura do t’ju japin mundësi të reja për zhvillim. Do të merrni mirëkuptim, mbështetje ose këshilla të rëndësishme nga një burrë.

Do të keni ambicie për të korrigjuar gabimet tuaja, për të rifilluar marrëdhëniet e prishura ose për të shtyrë planet dhe përgjegjësitë profesionale. Gjatë javës do të rijetoni kujtimet e trishtuara të së kaluarës tuaj lidhur me njerëzit me të cilët keni qenë.

Java është e pafavorshme për një proces gjyqësor, përveç nëse gjërat janë në dorën tuaj.

Gjatë javës do të merrni një letër, njoftim ose artikull postar të rëndësishëm.

Do të jetë e rëndësishme të organizoni jetën tuaj dhe të planifikoni për të ardhmen e afërt. Nëse është e nevojshme, jini më bindës dhe vendimtar në veprimet tuaja për gjërat që krijojnë tension në jetën tuaj personale ose profesionale.

Gjatë kësaj jave duhet të jeni më të kujdesshëm për shëndetin tuaj, kështu që është e rëndësishme të zvogëloni stresin emocional dhe mendor në jetën tuaj të përditshme.

Tensionet mund të lindin në jetën tuaj të dashurisë për shkak të mungesës së komunikimit ose për shkak të ndikimit të njerëzve të tjerë në marrëdhënien tuaj romantike.

Për ata prej jush që kanë përjetuar kohët e fundit një ndarje, është koha për të investuar energji dhe shpresë në diçka të re dhe më premtuese në jetën tuaj.

Do të përjetoni telashe gjatë udhëtimit ose do të ketë komplikime që lidhen me një udhëtim që po planifikoni në të ardhmen e afërt.

Këtë javë do të ketë probleme ose keqkuptime me njerëzit që jetojnë në një vend tjetër.

Jini të kujdesshëm me kontaktet tuaja të reja profesionale ose të biznesit.

Do të duhet të zgjidhni probleme të rëndësishme të një natyre financiare ose ato që lidhen me dokumentet financiare.

Nëse jeni të përfshirë në një çështje gjyqësore ose juridike të një natyre financiare, do të jeni në gjendje të prisni një zhvillim të favorshëm, por kjo nuk do të thotë që nuk duhet të tregoni mençuri dhe kujdes në veprimet tuaja.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të lindin shqetësime financiare të përkohshme. Do të shfaqen angazhime ose shpenzime të reja në lidhje me pagesat ose angazhime të tjera.

Kjo javë, me disa ngjarje specifike që do të përjetoni, do të jetë një provë e shpirtit dhe vullnetit tuaj. Kjo nuk duhet të jetë shqetësuese, sepse çdo situatë komplekse ose delikate do të ketë një zgjidhje.

Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të mësoni të kuptoni vetë shenjat që fati do t’ju japë./ CNA.al

Lajmet e fundit nga