LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Xhenetin e keqtrajtojnë në burg/ Ja çfarë do të ndodhë sot 

6 Dhjetor 2018, 08:29, Aktualitet CNA

Xhenetin e mbyllin në qeli. Xhenet proteston arrestimin e saj, gjë që acaron të burgosurat e tjera. Kaja ka ndjerë mungesën e Xhavidanit prej vitesh që ka qenë në burg. Selim nuk i përgjigjet telefonatave të prindërve dhe ata shqetësohen se mos i ka ndodhur diçka. Selim zgjohet me Melisën e zhveshur në gjoksin e tij.
Melisa lë Selimin të nënkuptojë se kanë kaluar natën bashkë edhe pse ajo është përpjekur ta ndalojë. Selimin e vret ndërgjegjia dhe i kërkon falje Melisës. Melisa shtiret si e lënduar nga fakti që Selim nuk kujton asgjë. Xhenetin e vënë në lojë të burgosurat e tjera. Selim i inatosur me veten mbyllet në banjo dhe plagos veten. Melisa nxit Selimin që të lidhet me të pas asaj që ka ndodhur. Selim këmbëngul se ata janë vetëm miq. Melisa largohet e nxehur nga shtëpia e tij.

Orhan siguron Selmën se mund të gjejnë një mënyrë për të ndryshuar testamentin. Të burgosurat e tjera detyrojnë Xhenetin që të merret me gatimin dhe larjen e enëve në qeli. Mukades është e shqetësuar për gjendjen e Xhenetit në burg dhe ndihet fajtore për faktin që nuk është përkujdesur dot për të. Xhenetit i heqin dyshekun duke e detyruar të flejë në dërrasa.

Selim shkon pranë shtëpisë së Xhenetit për t?u takuar me të. Ai fillon të menojë se Xhenet i ka fshehur të vërtetën për ta mbrojtur dhe e vret ndërgjegjegjia për tradhëtinë që i ka bërë Xhenetit. Ai nuk e merr guximin të trokasë në derë. Policia bën kontrollin e mëngjesit në qeli dhe kupton se e kanë lënë Xhenetin të flerë në dërrasa. Ajo rifiton shtratin e saj. Xhenet vë re se një prej të burgosurave ka fshehur një armë.

Arzu i tregon Melisës se Riza i ka dhuruar edhe asaj një përqindje të aksioneve. Melisa i kthehet kundër Orhanit. Orhan i shpall të hapur sfidën Melisës dhe Arzus. Të burgosurat i lagin dyshekun Xhenetit. Xhenet ngre zërin kundër tyre dhe ato fillojnë ta dhunojnë fizikisht. Policia pyet Xhenetin mbi atë që ka ndodhur, por ajo nuk tregon asgjë.

Mukades i shkon Xhenetit për vizitë. Xhenet nuk i tregon Mukadesit për ato që kanë ndodhur. Mukades planifikon t?i kërkojë ndihmë Selimit për situatën ku ndodhet Xhenet. Xhenet dyshon se Sellim nuk ka për ta ndihmuar edhe pasi të mësojë për arrestimin e saj. Kaja i shkon Mukadesit në shtëpi për ta pyetur rreth Xhavidanit, por nuk takohet dot me Mukadesin.

Orhan i ofron Arzus t?i shesë aksionet e saj. Arzu nuk pranon dhe Orhan e kërcënon. Mahir hidhet në mbrojtje të Arzus duke e trajtuar atë si bashkëshorten e tij. Orhan vë në lojë Mhirin duke i thënë se e do Arzun për para. Mahir dhe Orhan përleshen fizikisht, ndërsa Melisa dhe Arzu i ndajnë. Melisa kërcënon Orhanin. Mahir i ofron mbështetje Arzus. Arzu nuk pranon ndihmën e Mahirit, duke i kujtuar atij çështjen e divorcit. Melisa nxehet me Arzun për faktin që sillet ftohtë me Mahirin.

Lajmet e fundit nga