LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Zbardhet lista/ Ja prokurorët dhe gjyqtarët që do t’i nënshtrohen Vettingut

16 Janar 2018, 12:21, Aktualitet CNA
Zbardhet lista/ Ja prokurorët dhe gjyqtarët që do t’i

36 gjyqtarë e prokurorë, mes të cilëve edhe drejtues gjykatash e prokurorish, do t?i nënshtrohen procesit të vettingut, pas shortit të hedhur së fundmi në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.

Lista e gjyqtarëve dhe prokurorëve që do t?i nënshtrohen vettingut:

Enton Dhimitri ? Gjykata e Apelit Gjirokastër Kandidat për KED

Fatos Qato ? Gjykata e Apelit Tiranë Kandidat për KED

Ahmet Jangulli- Gjykata Administrative Shkodër Kandidat për KED

Sotiraq Lubonja ? Gjykata e Apelit Korçë Kandidat për KED

Adnan Xholi ? Prokuroria e Përgjithshme

Adnand Kosova ? Prokuroria e Përgjithshme

Alfred Progonati ? Prokuroria e Përgjithshme

Alma Muça ? Prokuroria e Përgjithshme

Arben Kraja ? Prokuroria e Përgjithshme

Arqilea Koça  ? Prokuroria e Përgjithshme

Artur Selmani ? Prokuroria e Përgjithshme

Petrit Fusha ? Prokuroria e Përgjithshme

Sokol Stojani ? Prokuroria e Përgjithshme

Thoma Jano ? Prokuroria e Përgjithshme

Alma Liçaj ? Kryetare e Gjykatës së Apelit Civil Vlorë

Dritan Banushi ? Kryetar i Gjykatës së Apelit Civil Gjirokastër

Entela Prifti ? Kryetare e Gjykatës së Apelit Civil Korçë

Fuat Vjerdha ? Kryetar i Gjykatës së Apelit Civil Shkodër

Hysni Demiraj ? Kryetar i Gjykatës së Apelit Civil Tiranë

Petrit Çeno ? Kryetar i Gjykatës së Apelit Civil Durrës

Fehmi Petku ? Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda

Dritan Peka ? Drejtues, Prokuroria e Apelit Tiranë

Altin Binaj ? Drejtues, Prokuroria e Apelit Vlorë

Elvin Gokaj ? Drejtues, Prokuroria e Apelit Shkodër

Irma Balli ? Drejtues, Prokuroria e Apelit Korçë

Alfred Agolli ? Drejtues, Prokuroria e Apelit Gjirokastër

Ferdinand Elezi ? Drejtues, Prokuroria e Apelit Durrës

Artan Bajrami ? Drejtues, Prokuroria e Apelit për Krimet e Rënda

Bujar Sheshi ? Prokuroria e Apelit për Krimet e Rënda

Admir Belishta ? Kryetar i Gjykatës së Rrethit Korçë

Agron Vavla ? Kryetar i Gjykatës së Rrethit Berat

Albina Lako (Spahaj) ? Kryetare e Gjykatës së Rrethit Gjirokastër

Alfred Gjoni ? Kryetar i Gjykatës së Rrethit Kurbin

Alltun Çela ? Kryetar i Gjykatës së Rrethit Sarandë

Alma Hoxha (Kolgjoka) ? Kryetare e Gjykatës së Rrethit Krujë

Arben Zefi ? Kryetar i Gjykatës së Rrethit Shkodër/Sot

Lajmet e fundit nga