LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Ish të përndjekurit, nis ndarja e këstit të pestë

4 Maj 2015, 08:20, Aktualitet CNA

Nis brenda kësaj ajve ndarja e këstit të pestë për ish të përndjekurit që janë gjallë.

Ministria e Financave bën me dije për të përditshmen ?Panorama?, se përgjatë këtyre ditëve, të gjithë ata ish të dënuar që bëjnë pjesë në kategorinë prioritare dhe kanë marr pjesë katër këste si dëmshpërblim, do të përfitojnë edhe të pestin.

Bëhet fjalë përreth 2000 ish- të dënuar që jetojnë. Për të [ërfituar pagesën e rradhës, ata duhet të dorëzojnë më parë pranë sektorit të pagave dhe dëmshpërblimeve certifikatë personale dhe numër llogarie. Menjëherë pas kësaj do të bëhet edhe derdhja e parave në bankë për secilin prej tyre në shumat takuese.

Këtë vit për dëmshpërblimin e ish të përndjekurve janë vënë në dispozicion nga buxheti i shtetit 20 milionë dollarë.

Lajmet e fundit nga