LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Shtegu i Ngjyrave në Kukës, destinacioni turistik malor më i mirë për vitin 2023

2 Tetor 2023, 19:55, Qyteti im CNA

Shtegu i Ngjyrave në Kukës, destinacioni turistik malor më i

Shtegu i Ngjyrave në Kukës është vlerësuar si destinacioni turistik malor më i mirë për vitin 2023 nga “Tourism Grand Excellence Albania”.

Edicioni i parë i “Tourism Grand Excellence Awards”, synon të hedhë themelet drejt vendosjes së standarteve dhe cilësisë në sektorin e turizmit, si një domosdoshmëri që vjen pikërisht në kohën kur Shqipëria po shijon kulmin e saj turistik dhe ku nevoja për të pasur një ofertë sa më të konsoliduar është qasja drejt së cilës duhet të shkojë në të ardhmen e afërt.

Promotorët kryesorë të këtij destinacioni janë dy të rinjtë Kuksianë Ermal Hallaçi dhe Afrim Tahiraj, të cilët kanë punuar dhe punojnë çdo ditë shumë që Bjeshkët e Kukësit të jenë të frekuentuara nga vizitorë dhe turistë të huaj!/ CNA

Shtegu i Ngjyrave në Kukës, destinacioni turistik malor më i

Shtegu i Ngjyrave në Kukës, destinacioni turistik malor më i

Shtegu i Ngjyrave në Kukës, destinacioni turistik malor më i

Shtegu i Ngjyrave në Kukës, destinacioni turistik malor më i

Shtegu i Ngjyrave në Kukës, destinacioni turistik malor më i

Lajmet e fundit nga