LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

CNA e denoncoi, Edit Harxhi manipuloi numërimin/ Anulohen zgjedhjet në PD e Korçës

18 Qershor 2022, 09:54, Politikë CNA

CNA e denoncoi, Edit Harxhi manipuloi numërimin/ Anulohen zgjedhjet në

Procesi për zgjedhjen e strukturave në degën e PD-së, Korçë, ka kaluar mes manipulimesh.

CNA.al denoncoi se si u manipuluan votat në zgjedhjet për kryesinë e PD-së, në Korçë.

Votat për anëtarët e kryesisë u numëruar në fshehtësi, pa transparencë dhe pa praninë e kandidatëve.

Në këtë manipulim është përfshirë edhe Edit Harxhi, e cila dyshohet se ka ndihmuar që procesi të fundoset.

CNA e denoncoi, Edit Harxhi manipuloi numërimin/ Anulohen zgjedhjet në
Edit Harxhi

Pas  denoncimeve të kandidatëve Komisioni nisi verifikimet për zgjedhjet për kryesinë e PD-së së Korçës dhe tashmë ka dalë me një vendim.

Me datë 13.06.2022, është marrë venddimi për të anuluar zgjedhjet në kryesinë e PD-së, Korçë.

“Pas ankimimit nga disa kandidatë për kryesinë dhe anëtarë të PD-së, Dega Korçë, në lidhje me procesin e  zgjedhjeve për kryesinë e kësaj dege,  pas shyyrtimit të çdo pretendimi  të ngritur  me Vendimin Nr. 22, dt 13.06.22022, KOK0E, ka vendosur përsëritjen e procesit të votimit për Kryesinë e PD-së,  Dega Korçë.

KOKOE vlerëson se parimet e transparencëes dhe respektim të vullnetit të anëtarësisë të shprehur me votë, janë thelbësore në çdo proces zgjedhor  të brendshëm të Partisë Demokratike.

KOK0E, do të caktojë me urdhër të veçantë datën dhe përbërjen e Komisionit të Votimit dhe numërimit”, thuhet në shkresën me numër 711/3 të datës, 13.06.2022./CNA.al

CNA e denoncoi, Edit Harxhi manipuloi numërimin/ Anulohen zgjedhjet në

10:20 Politikë

Misioni i Salianjit

I qartë, tashmë e dukshme, e zbuluar për gjithëkënd, s...

Lajmet e fundit nga