LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Ronaldinho, the soccer star who shined through the day of faith

2023-01-22 18:02:00, Opinione Albert Vataj

Ronaldinho, the soccer star who shined through the day of faith

To write about football, the most popular sport, the emotion that dazzles millions of people, is to give voice to a will of the divine spirit that takes the form of a burst of light through those destinies that the galaxy turned into events.

I am not someone who is passionate about football, but I have always been emotionally captured by the dream of many who never forgot what they were without becoming famous, without becoming millionaires, those who remained grateful for the opportunity and thankful to fate to the point of humility, those who ascended the star of their glory in the glittering heavens of time that gives us light through faith.

Pothuaj se në të gjithë përcjelljen e këtyre historive kam qarë me lot gëzimi, për bujarinë me të cilin fati i shpërblen ata që besojnë, ata që guxojnë më shumë se munden dhe arrijnë të fitojnë dhe të triumfojnë mbi çdo të kaluar, çdo të sotme dhe çdo pamundësi.

Sepse, thjeshtë janë histori njerëzore, me të cilat Krijuesi na dëshmon vullnetin e Tij nëpërmjet shpirtit të paepur të këtyre ëndërrimtarëve, që nuk pranuan që ëndrra e tyre të vdesë, pasioni dhe talenti me të cilën u shpërblyen të mundet para vështirësive.

Rasti Ronaldinho tregon jo vetëm se si ky yll shkëlqeu, por se si rrugëtoi në univers kjo thermijë fati, për t’u shndërruar në një shpërthim.

"My father told me that it was better to learn to handle the ball barefoot," he confessed with pure sincerity, "to have sensitivity in my feet when I played, and I promised him that I would handle that ball like no one else. But what I learned as the great truth of this fatherly advice, was that he had no money to give me to buy a pair of shoes.

When I won my first Ballon d'Or, I didn't cry for joy, I cried because I didn't have my father," Ronaldinho Gaucho confessed.

This is not simply the fate of Ronaldinho, it is the fate of those who believe, those who are rewarded by talent and dreams who did not let him die from difficulties, poverty, and impossibility, but lived, tried, sinning their passion and indomitable spirit of the challengers, and won, were rewarded by becoming examples of inspiration.

20:41 Opinione Lutfi Dervishi

Presidenti takon shefin

Mirë se erdhe shef! Faleminderit që e nise ditën me mu...

Lajmet e fundit nga