LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

E fundit!

x

Bëhuni pjesë e stafit të CNA, pozicionet vakante

4 Nëntor 2023, 12:17, Aktualitet CNA

Bëhuni pjesë e stafit të CNA, pozicionet vakante

CNA Media, një dritare mediatike që pasqyron punën e një ekipi profesionistësh, që janë në kërkim të lajmit dhe të vërtetës, sjell një mundësi të shkëlqyer për këdo që i pëlqen gazetaria.

Agjencia e lajmeve, City News Albania dhe CNA HD, hapin dyert që të shprehni aftësitë tuaja.

Për t’u bërë pjesë e kësaj risie në tregun mediatik vendas, CNA.al dhe CNA HD ju ftojnë të bashkoheni me skuadrën informative më energjike dhe të vërtetë në media.

Për t’iu bashkëngjitur stafit tonë, po ju njohim me pozicionet e vendeve të punës dhe kriteret.

Gazetar/e webi

– Eksperiencë në gazetarinë e shkruar dhe televizive

-Fleksibilitet, angazhim, shpejtësi dhe bashkëpunim në grup

Montazhier

-Të ketë njohuri dhe eksperiencë në montimin e videove

-Të dijë të përdorë shumë mirë gjithë programet e kësaj fushe.

Menaxher për rrjetet sociale

-Të ketë njohuri dhe eksperiencë në montimin e videove

-Të njohë mirë politikat e rrjeve sociale

Aplikimet mund t’i dërgoni në adresat e email-it:

[email protected][email protected] dhe në "WhatsApp" në numrin e telefonit: 0689009999./CNA

Lajmet e fundit nga