Monika skena ‘hot’ në vaskë me Arjolën/ Meridiani tallet: Mirë që nuk fillove të bësh me Ilirin... 

1 Janar 2022, 11:55, Lifestyle CNA
Monika skena ‘hot’ në vaskë me Arjolën/ Meridiani

Pak ditë më parë, Arjola Demiri dhe Monika Lubonja, kanë dhuruar spektakël brenda shtëpisë së ?Big Brother VIP?.

E lidhur me këtë, Meridiani ka vendosur që t?i ngacmojë paksa ato të dyja.

Arjola: Ti the se po e kontrolloja veten, ne nuk ishim të pira

Meridiani: Unë thashë e ke kontrolluar veten të dilje si zonjë, nuk thashë që ishe e pirë absolutisht

Arjola: Jeni kushërira, silleni si të pira

Monika: Pse çfarë do të thotë kjo që dilje si zonjë, pse si dola unë?

Meridiani: Ti daku gjynah që nuk të mori Iliri për të bërë padjeshkë. Ti për padjeshka e kështu ishe

Arjola: Po pse je fikur o budallaqe se kemi dalë shumë mirë. Moj kam pyetur ?motrën e madhe, vëllanë e madh?, të gjithë i kam pyetur, kemi dalë shumë mirë

Monika: Jo, atë që thotë ai e thotë tamam

Meridiani: Jo. Unë jam kënaq, për Zotin s?po tallem, e kam shijuar në maksimum

Arjola: Shaka kemi bërë

Meridiani: Dukej se ishte shaka se aty e latë për të bërë budallaqe, mos li nam

Monika: Prandaj po them

Arjola: Budallallëqe me mua ti Monika

Meridiani: Fiks, se mos ishe me Ilirin apo ndonjë tjetër e themi hajt rrëshqiti, po me Arjolën mi, u qyqja. E padëmshme fare

Arjola: Nuk ka flet mbrëmë nga vaska e nuk do flejë as sonte. Erdhi e tha ?do më marrin portalet, Instagram do përfundoj

Monika: Beni më imitonte/Shqip

Lajmet e fundit nga