LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Nga Ujësjellës-Kanalizime në krye të Tatimeve/ Rama firmos emërimin e ri

23 Tetor 2021, 10:10, Ekonomi CNA
Nga Ujësjellës-Kanalizime në krye të Tatimeve/ Rama firmos

Kryeministri Edi Rama ka emëruar në krye të Drejtorisë së Tatimeve, Ceno Klosin.

Ky i fundit ka mbajtur detyrën e drejtorit të Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës-Kanalizimeve.

Klosi do të zëvendësojë në këtë detyrë Delina Ibrahimajn, e cila mban postin e Ministres së së Financave.

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 17, të ligjit nr.9920, datë 19.5.2008, ?Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë?, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Financave dhe Ekonomisë, Këshilli i Ministrave

 

V E N D O S I:

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

K R Y E M I N I S T R I EDI RAMA

 

Lajmet e fundit nga