LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Sot mblidhet Komisioni i Posaçëm për zgjedhjen e KQZ-së/ Dëgjesë me 27 kandidatë

29 Shtator 2020, 07:11, Aktualitet CNA
Sot mblidhet Komisioni i Posaçëm për zgjedhjen e KQZ-së/

Pasditen e sotme pritet të mblidhet Komisioni i Posaçëm, i cili do të bëjë përzgjedhjen e kandodaturave për organet drejtuese të KQZ-së.

Mësohet se në garë janë 27 kandidatë, ndërsa seancat e dëgjesave do të fillojnë në orën 16:00.

Dëgjesa do të zhvillohet për pozicionet e Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve; Nënkomisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve; Komisionit Rregullator; dhe Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve.

Gjatë ditës së sotme do të zhvillohen dëgjesa me kandidatët e mëposhtëm:

1. Admir Drago KOMISIONER + rregullator + KAS
2. Agim Paskali rregullator + KAS
3. Agron Haxhimihali KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator
4. Agron Sulshabanaj KAS
5. Arben Xhiku KOMISIONER + rregullator
6. Arben Isaraj KAS
7. Ardjan Myslimaj KOMISIONER + rregullator
8. Arens Çela rregullator + KAS
9. Behar Zeneli rregullator
10. Besnik Maho KAS
11. Bledar Skënderi KOMISIONER
12. Drita Avdyli KOMISIONER + rregullator
13. Dritan Çaka KOMISIONER + rregullator + KAS
14. Elona Bano rregullator
15. Elvin Lako KOMISIONER + rregullator + KAS
16. Elvis Çefa nënkomisioner + rregullator + KAS
17. Emiliano Braho rregullator + KAS (skualifikohet për rregullator)
18. Esmir Rringaj KAS
19. Fatmir Tafaj KAS
20. Farie Osmani KAS
21. Florian Beqiraj rregullator + KAS
22. Gentian Rumano KAS
23. Haki Mustafa KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator
24. Halil Hyseni KOMISIONER
25. Helga Vukaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
26. Hysen Osmanaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
27. Ilirjan Rusmaili KOMISIONER + KAS
Mbledhjet do të transmetohen nëpërmjet platformës online Ëebex.

Lajmet e fundit nga