LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Nga biodiversiteti tek marrëveshja e huasë me Kuvajtin/ Meta dekreton 4 ligje 

4 Maj 2020, 12:10, Politikë CNA

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar sot 4 ligje të Qeverisë Rama. Presidenca njofton se Presidenti ka miruatuar ndryshimet në ligjin për mbrojtjen e biodiversitetit, ndryshimet dhe shtesat në ligjin ?Për standardizimin?.

Po ashtu Meta i dha ?ok? sot ratifikimit te marrëveshjes për një hua shtesë ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Fondit të Kuvajtit për zhvillimin ekonomik arab për financimin e projektit të rehabilitimit të rrugës së Lumit të Vlorës.

Presidenti ka miratuar edhe ratifikimin e protokollit shtesë 6 mbi tregtinë e shërbimeve të marrëveshjes për amendimin dhe aderimin në marrëveshjen e tregtisë së lirë të Europës Qendrore

1-DEKRET
PËR SHPALLJE LIGJI
Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës,
Dekretoj
Shpalljen e ligjit nr. 40/2020 ?Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 9870, datë 4.2.2008, ?Për standardizimin?, të ndryshuar?.
Nr. Dekretit 11470
Tiranë, më 30.04.2020
PRESIDENTI I REPUBLIKËS
ILIR META
2- DEKRET
PËR SHPALLJE LIGJI
Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës,
Dekretoj
Shpalljen e ligjit nr. 41/2020 ?Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 9587, datë 20.7.2006, ?Për mbrojtjen e biodiversitetit?, të ndryshuar?.
Nr. Dekretit 11471
Tiranë, më 30.04.2020
PRESIDENTI I REPUBLIKËS
ILIR META
3-DEKRET
PËR SHPALLJE LIGJI
Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës,
Dekretoj
Shpalljen e ligjit nr. 47/2020 ?Për ratifikimin e marrëveshjes për një hua shtesë ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Fondit të Kuvajtit për zhvillimin ekonomik arab për financimin e projektit të rehabilitimit të rrugës së Lumit të Vlorës?.
Nr. Dekretit 11474
Tiranë, më 30.04.2020
PRESIDENTI I REPUBLIKËS
ILIR META
4-DEKRET
PËR SHPALLJE LIGJI
Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës,
Dekretoj
Shpalljen e ligjit nr. 46/2020 ?Për ratifikimin e protokollit shtesë 6 mbi tregtinë e shërbimeve të marrëveshjes për amendimin dhe aderimin në marrëveshjen e tregtisë së lirë të Europës Qendrore?.
Nr. Dekretit 11473
Tiranë, më 30.04.2020
PRESIDENTI I REPUBLIKËS
ILIR META

Lajmet e fundit nga