LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Dhjetë krahasime të Gruas me Rakinë/ Humor pikant nga Ferdinand Radi

29 Mars 2019, 09:37, Aktualitet CNA
Dhjetë krahasime të Gruas me Rakinë/ Humor pikant nga Ferdinand

-Nëse rakia i prish punë punës mund ta lesh punën e të pish rakinë: gruan s’e le dot se të mer shtëpinë!

-Rakia edhe nëse t’i merr mendtë, t’i merr një herë por ti sjell prapë, por po t’i mori gruaja, t’i humbet sic ka humbur të vetat….

-Edhe rakia edhe gruaja lidhen me rrushin, por ndryshojnë shumë nga njëra tjetra.

-Për gruan, kur ndonjëherë qëllon e mirë, thonë: “Ah, ajo është grua që ta pish në kupë”.

-Nga gruaja mund te marrësh edhe ndonjê infeksion, ndersa rakia dizinfekton infeksionet.

-Rakia prodhohef pikë-pikë dhe me shumë kujdes, ndërsa gruaja del e tëra menjëherë.

-Kur ri me rakinê calon dhe këndon, kur rri me gruan calon dhe vajton!

-Po e qerase mikun me raki je i nderuar, po e qerase me gruan je i turpëruar.

-Babai i rakisë është rrushi, por ti kurrë s’e thërret vjehërr, babai i gruas është përsëri rrushi dhe ti je i detyruruar ta pranosh për vjehërr.

-Rakia dhe e keqe, pihet në kupë….

Nand Radi

Lajmet e fundit nga