LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Gjetjet e Barometrit/ Trafiku problem kryesor për qytetarët e Tiranës

31 Mars 2023, 22:09, Sociale CNA
Gjetjet e Barometrit/ Trafiku problem kryesor për qytetarët e
Foto ilustruese

Si një nga problemet kryesore që kanë renditur qytetarët e Tiranës, trafiku dhe koha e shpenzuar perceptohet si i tillë nga meshkujt.

43% e meshkujve mendojnë se trafiku dhe koha e shpenzuar është problematikë kryesore, ndërsa ato që e mendojnë më pak problematike janë femrat. 34.3% e tyre e kanë renditur si të tillë.

Gjetjet e Barometrit/ Trafiku problem kryesor për qytetarët e

Sa i përket moshës që kanë renditur trafikun dhe kohën e shpenzuar si problematikë kryesore, 53.1 % e qytetarëve i përket grupmoshës 18-24 vjeç, 16% e tyre i përket grupmoshës 65-75 vjeç.

Gjetjet e Barometrit/ Trafiku problem kryesor për qytetarët e

Trafiku dhe koha e shpenzuar është problematikë kryesore për Tiranën urbane.

40.8% e kryeqytetasve thonë se kjo problematikë është më e madhe në Tiranën urbane, ndërsa 28.6% e tyre thonë se problematikë e trafikut dhe kohës së shpenzuar është pjesa tjetër e Tiranës./ Euronews Albania

Gjetjet e Barometrit/ Trafiku problem kryesor për qytetarët e

Lajmet e fundit nga