LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Ja faktorët kryesorë që ju sjellin fryrje dhe energji të ulët

4 Tetor 2023, 15:29, Shëndeti Ilir Allkja

Ja faktorët kryesorë që ju sjellin fryrje dhe energji të

Keni energji të ulët?

Shtim i pashpjegueshëm në peshë apo fryrje?

Ndieni vështirësi për të fjetur?

Të gjitha këto mund të gjurmohen te qelizat tuaja që nuk funksionojnë në mënyrë optimale!

Më poshtë po ju paraqes disa nga faktorët kryesorë në botën tonë moderne që ndikojnë në funksionin e qelizave tona:

1. Predispozita gjenetike

2. Vitet që shkojnë

3. Mënyra sedentare e jetesës

4. Inflamacion kronik

5. Toksinat mjedisore, veçanërisht Tiranë

6. Fushat elektromagnetike, sidomos të antenave, celuare, wifi, etj

7. Metalet e rënda

8. Mykrat

9. Intolerancat ushqimore

Janë ca si shumë - apo jo!

Të gjithë këta faktorë bllokojnë aktivitetin mitokondrial. Siç e dini energjia prodhohet në mitokondre, në formën universale ATP.

Por, ka zgjidhje për ju.

Nëse doni të mbështesni qelizat tuaja?

Për të filluar, së pari duhet të zvogëloni ekspozimin tuaj ndaj toksinave.

Lajmet e fundit nga