LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The Drin River is at a critical level/ Some roads are still blocked in Lezha

2022-11-23 09:00:00, Sociale CNA

The Drin River is at a critical level/ Some roads are still blocked in Lezha

In the territory of Lezhë district, during the evening until this morning, there was rain with medium to high intensity.

The level of precipitation was about 40 mm of precipitation. The rains continue without interruption, which would negatively affect the normalization of the situation.

The current situation is as follows:

In the Dajç administrative unit, Lezhë municipality, it continues to be the same as a result of the rains that fell during the 24 hours.

The bridge that connects the village of Gjadër with Zojs-Gramsh is also passable for small vehicles.

Rruga që lidh fshatin Blinisht-Superstradë (Lezhë-Shkodër) vazhdon të jetë e pakalueshme si rezultat i prezencës së ujit në trupin e rrugës. Rruga që lidh fshatin Blinisht-Baqel është e kalueshme plotësisht.

Ka rritje të nivelit në trupin e rrugës në fshatin Piraj, e cila është bërë e pakalueshme nga mjetet e vogla.

Në fshatin Kakarriq vazhdon të ketë prezencë në 4 banesa, edhe pse niveli i ujit po vazhdon të ulet.

500ha sipërfaqe toke të përmbytura në fshatin Torovicë, njësia administrative Balldre, 800ha në njësinë administrative Dajç dhe Blinisht, bashkia Lezhë.

Rruga që lidh fshatin Torovice me fshatin Malecaj, njësia Administrative Balldren, është e pakalueshme për mjetet e vogla.

Hydrovores are working at full capacity and non-stop. Specifically, Droje, Shllinza, Tale, Shëngjin Island, Grykë Zeze, Gocaj, the water levels are below critical quotas and the Balldre reservoir is about -1.2 m.

The Drin River is at the +1.40 m quota from the +2.0 m critical quota. The Gjader river has high quotas, while the Mat river has an increase in quotas but negligible. In the Mirdita and Kurbin municipalities, no problems are reported by the MC structures./CNA.al

Lajmet e fundit nga