LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The untimely farewell of a good, veteran journalist, peerless colleague, Milto Baka

2023-03-04 10:14:00, Opinione Albert Vataj

The untimely farewell of a good, veteran journalist, peerless colleague, Milto

It was not time to run away my friend, because we still needed your kindness, that chastity of that soul that suffered humiliation. We still needed that fatherly voice in the newsroom, Tirana still needed that easy walk, Vunoi will miss that joy of memories with this untimely departure.

The challenges of an indomitable will will lack your resilience in the face of an illness, which you faced like a Titan but could not win over.

The southern sun and the sea are parting with you without saying goodbye and you are leaving without leaving behind anything but longing and pain.

Çave zemra e plase shpirtra që ndezen me diellin tënd që rreze lëshoi ku mëtoi. Ti vendose të ikësh, por pas le një bashkëshort që ish lartësisht i derdhur në shpirtje, le babushin e shtrenjtë e gjyshin e pashoq.

Ike miku im, kolegu i urtë e njeriu i mirë.

Një jetë nuk t’u mjaftua të jepje më të mirën tënde kudo që përkushtimi dhe pasioni yt lanë gjurmë dhe shënjuan kulmime.

Ti që dite të ishe i mirë me të gjithë, prej të gjithëve guxove të ikje pa marrë lejë.

Le një buzëqeshje të hirshme tek secili dhe një fjalë të ëmbël gjithashtu.

Le atë çfarë zgjodhe të ishe, njeriun e mirë, atë që ikën pa lamtumirë, atë që largohet për të mbetur kujtim, dhimbje dhe mall.

I came today to part with you, even though I didn't want to, I came because I couldn't let you go away like that stealthily, without leaving tears and turmoil in my soul. I came to say goodbye to you, and to be grateful for what you leave in me, for that white heart that you sinned and that soul that shines, as I will shine for eternity.

May you be in Heaven my friend and colleague!

May that soul who shined for 77 years, shine and shine the good word and the peaceful will, be rewarded with the divine light.

 

11:15 Opinione Lutfi Dervishi

Elefanti apo miu?

Gjykatësi po shihte vëngërr në drejtim të dy palëve që...

13:22 Opinione Artan Fuga

Cross traffic

I will continue to present the 12 parameters I have to vote ...

Lajmet e fundit nga