LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Absurdistan, the third segment of the longest road 19 is nearing completion...

2023-02-25 09:32:00, Opinione CNA

Absurdistan, the third segment of the longest road 19 is nearing completion...
In a news that shocked big and small, the Minister of Infrastructure of Absurdistan announced today that the third segment of the first lot of the road with a length of 19 meters that connects the neighborhood of Prush with the neighborhood of Fan is nearing completion.

The announcement was met with warm applause and long cheers not only from hundreds of residents of the two neighborhoods and residents of neighboring towns who came for this event, but also from thousands of residents of

Absurdistan who translated their enthusiasm into thousands of likes and positive comments, while following the activity on Facebook.

Në fjalën e tij Ministri Infrastrukturës tha se këtu nuk kemi të bëjmë thjesht me një rrugë 19 metra të gjatë, por me një koncept modern.

“Bëhet fjalë për fjalën e fundit të inxhinjerisë moderne”. Me përfundimin e këtij segmenti nuk përmirësojmë vetëm cilësinë e jetës në Prush dhe Fan, por japim një mesazh të qartë për të gjithë vendin se infrastruktura në Absurdistan po ndryshon me shpejtësi.

“Miqtë e mi, kjo nuk është thjesht një rrugë, është shumë më tepër se kaq është simboli i angazhimit tonë të palodhur për progres dhe prosperitet. Dhe mos harroni kemi vetëm 10 vjet që na keni besuar qeverisjen.
Ndërkohë që kameramanët dhe gazetarët e shumtë të pranishëm në këtë ngjarje epokale po raportonin live këtë event, Ministri sqaroi detajet teknike të projektit si dhe sfidat dhe të papriturat që mund të dilnin gjatë mbushjes së gropave gjatë fazës 4, të segmetit të tretë, të lotit të dytë të rrugës.

“Pavarësisht vështirësive që mund të dalin, asfalti që do të hidhet këtu, duhet të jetë i cilësisë së tillë që të garantojë që pavarësisht efekteve të mundshme të ngrohjes globale, pavarësisht luhajtjeve të temperatures, ngricave apo erës, shiut dhe furtunës.

Në fjalën e tij Ministri sugjeroi që ky segment mund të shërbejë si model për vendet e tjera të rajonit.

“Ne nuk jemi as xhelozë as kopracë. Ne këtu po vendosim standarte ekselence në infrastrukturë. Fqinjët dhe bota po mbajnë shënim. I ftojmë të vijnë dhe të shohin me sytë e tyre kantieret tona që nuk pushojnë as ditën, as natën, as ditët e javës dhe as në fundjavë.

Sot, vijoi ministri, kanë ardhur këtu banorët e qyteteve fqinjë, nga facebook po na ndjekin mijëra të tjerë- përfundimi i kësaj rruge do të jetë një mundësi më shumë për zhvillimin e kësaj zone me potenciale të shumta”.

“Puna është fjala jonë, fjala është puna e tyre” që ua ka zënë sytë zhvillimi dhe bëjnë sikur nuk shohin se po ndryshojmë jo vetëm faqen e Prushit dhe Fanit, por të gjithë Absurdistanit.

And, most importantly, friends, - I am here to refute a fake news spread by those who have lost their way. No beam will be placed between Prush and Fan.

For this work you will not pay a single penny out of your pockets. Everything will be paid for by the budget of Absurdistan. But, my friends, even if you see a beam, the beam will simply be to honor you militarily as you pass! Do not listen to the babble of the opposition that has lost its way in the yard. /CNA.al

20:22 Opinione Lutfi Dervishi

Swan in Propagandistan

Few people know that on the big map of the world, a co...

Lajmet e fundit nga