LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Cross traffic

2023-02-28 13:22:00, Opinione Artan Fuga

Cross traffic
I will continue to present the 12 parameters I have to vote for the candidate for mayor. If you get bored, please don't read me.

So far I have submitted three requests:

1. The tower is only for massive parking lots for vehicles, so that the citizens are comfortable, they don't pay fines in vain, and the streets and alleys of Tirana are freed, which are like holes where buses, tanks, cars, carts, bicycles and only the great God pass us. protects.

2. Taxes should be reinvested more or less where they are collected and not become giant vases with fake flowers , and on the other hand, suburban streets look like they were bombed by Martians.

3. Tregje fshatare të vërteta jo thjesht rafte a tezga guri ku shiten agrume kubane dhe çakmakë kinezë bashkë me foto udhëheqësish të lavdishëm.

Kërkesa e katërt, lidhet pak a shumë edhe me aksidentin që ndodhi dje ku autobuzi i unazës si dem i tërbuar iu vërsul makinave dhe njerëzve.

Një parantezë: unë nuk bindem se faji ishte vetëm i shoferit të autobuzit. Por, nuk dua të komentoj videon sepse ajo ishte e qartë, faji kursesi nuk ishte thjesht i tij. Por, të rregullohet edhe ai dreq stacioni sepse është vendosur në vendin e gabuar. Para semaforit dhe para kthesës, në një kryqëzim që pengon fushëpamjet. Ai krijon parakushte për aksidente!

Dakord, vishjani të gjitha atij të shkretit, por mos harroni se veturat duhet të mbajnë distanca nga njëra tjetra. Se mos vetëm autobuzi ecën shpejt. Mbi të gjitha unë kam idenë se atje ku ecën autobuzi ka ose duhet të këtë një pistë të dedikuar vetëm për të.

Aq më shumë kur autobuzi del nga stacioni, dhe ndez sinjalin majtas, askush nuk duhet ta parakalojë. Ekspertiza do ta sqarojë nëse ky sinjal ishte ndezur ose jo!

Aty shpejtësia maksimale e lejuar duhet të jetë 30 km në orë, jo më shumë!

Unë për vete kam shumë merak për autobuzin në stacion. I bëj sytë katërmbëdhjetë!
Nuk e mbroj fare shoferin e autobuzit, por i heq kapelën vetëm për një gjë, sepse ai në çast e ktheu timonin nga rruga dhe jo nga trotuari sepse sot mund të kishim dhjetëra të vrarë nga njerëzit këmbësorë që ecnin në trotuar.

Get punished, but also decorate it like in Hygoi's 1793 novel!

If I had been his lawyer at trial, he would have come out almost innocent, or with shared responsibility.

I don't understand why we put it there at the Ministry of Foreign Affairs, the sidewalks are more protective, but here on the bridge they are no longer! What is the logic here?

But, no, I say that Tirana needs two giant tram lines, one from Mother Teresa Square to Rinas, and the other from Kinostudio to Kombinat. Two vertical lines, a cross of communication.

This would transform the capital, among other things, it would free the roads, protect from accidents, save fuel, clean the air, maintain temperatures, and we would not have monstrous accidents.

I've been screaming about this for ten years. And this does not need open Balkans at all, like the bridge over the Buna, only open minds!

20:22 Opinione Lutfi Dervishi

Swan in Propagandistan

Few people know that on the big map of the world, a co...

Lajmet e fundit nga