LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Shkarkohet nga detyra zëvendësministrja

21 Shkurt 2024, 18:27, Aktualitet CNA

Shkarkohet nga detyra zëvendësministrja

Këshilli i Ministrave ka marrë vendimin të shkarkojë nga detyra zëvendësministren e Arsimit dhe Sporteve, Albana Tolen.

Ky vendim është marrë ditën e sotme në mbledhjen e qeverisë.

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të   ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Albana Tole, zëvendësministër i Arsimit dhe Sportit, lirohet nga kjo detyrë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, thuhet në njoftim./ CNA

Shkarkohet nga detyra zëvendësministrja

Lajmet e fundit nga