Disa shenja që tregojnë nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp

17 Prill 2022, 18:55, Tech CNA
Disa shenja që tregojnë nëse dikush ju ka bllokuar në

WhatsApp është një ndër aplikacionet më të përdorura në botë, me milarda përdorues. Një nga shërbimet më të rëndësishme të këtij aplikacioni është bllokimi i një kontakti me të cilin ju nuk dëshironi të kontaktoni më.

Nëse ju dëshironi të kuptoni se dikush ju ka bllokuar ju në WhatsApp nuk ka asnjë mënyrë 100% të saktë për ta dalluar, por ne do t?ju tregojmë disa nga ndryshimet kryesore që mund të konfirmojnë se ju jeni bllokuar nga ai kontakt.

Mënyra e parë më e shpejtë që tregon se dikush ju ka bllokuar, është mosshfaqja e statusit ?online? dhe ?last seen? i tyre. Zakonisht kur një person ju bllokon, ju nuk do të jeni në gjendje të shihni foton e tyre të profilit dhe statusin e tyre.

Nëse ju provoni të dërgoni një mesazh në chat drejt personit që dyshoni se ju ka bllokuar, dhe mesazhet shkojnë vetëm me një tick, me shumë mundësi ju jeni bllokuar.Nëse ju provoni të telefononi personin që dyshoni se ju ka bllokuar dhe telefonata nuk kryhet, atëherë me shumë mundësi ju jeni bllokuar.

Lëvizja e fundit që mund të bëni për të kuptuar nëse jeni bllokuar apo jo është të hapni një grup të ri në WhatsApp dhe të shtoni personin që ju dëshironi. Nëse ju shfaqet një mesazh ?Nuk jeni të autorizuar të shtoni këtë kontakt? atëherë ju jeni bllokuar nga ky person.

Lajmet e fundit nga