Ndeshja me Teutën në rrezik, fusha e stadiumit "Skënderbeu" e mbuluar nga bora

26 Janar 2022, 12:15, Sport CNA
Ndeshja me Teutën në rrezik, fusha e stadiumit

Veç problemeve në ekip për shkak dëmtimesh duket se ndeshja e së enjtes ndaj Teutës është në rrezik për t?u luajtur. Kjo, për shkak të borës dhe ngricave që janë prezente në Korçë prej disa ditësh. Terreni i stadiumit është i bllokuar nga bora dhe në kushtet atmosferike nuk janë të përshtatshme për ta pastruar fushën.

Në kushtet kur bora ka krijuar shtresë akulli, duket i vështirë pastrimi i saj. Në kushte të tilla mbetet vetëm shkrirja natyrale, por që edhe kjo është praktikisht e pamundur pasi edhe në dy ditët e ardhshme termometri në Korçë do të shënojë disa gratë nën zero.

Lajmet e fundit nga