Trajtimi ambulator për Covid/ Zbardhet lista e barnave që do rimbursohen

26 Nëntor 2020, 11:49, Aktualitet CNA
Trajtimi ambulator për Covid/ Zbardhet lista e barnave që do

Zbardhet lista e ilaçeve COVID që do të përfshihen si pjesë e rimbursimi.

Në udhëzuesin e fondit për mjekët e familjes dhe farmacitë për barnat e rimbursueshme bëhet e ditur se kosto e rimbursimit të paketës së trajtimit të lehtë nuk do të jetë më shumës e 1650 lekë ndërsa për skemën e moderuar të trajtimit do të jetë 10.900 lekë.

Kohëzgjatja maksimale do të jetë jo më shumë se një muaj.

 

 

 

 

Lajmet e fundit nga