Përfundon pa sukses takimi me përfaqësuesit e firmës/ Naftëtarët: S’u ofrua asnjë zgjidhje për pagat

14 Tetor 2020, 15:04, Aktualitet CNA
Përfundon pa sukses takimi me përfaqësuesit e firmës/

Ka përfunduar pa sukses takimi i nafte?tareve me pe?rfaqe?sues te? firme?s, e cila pretendon se ka ne? administrim Uzine?n e pe?rpunimit te? nafte?s ne? Ballsh.

Naftëtarët theksojnë se gjate? takimit ka pasur premtime boshe dhe nuk e?shte? ofruar asnje? zgjidhje pe?r pagat e prapambetura dhe rifillimin e pune?s. Kreu i sindikate?s se? nafte?tare?ve, Sokol Dautaj, i pranishe?m ne? takim bashke? me 5 specialiste? te? tjere?, ka konfirmuar se greva e urise? do te? vazhdojë dhe paralel me te? edhe protestat pe?rpara uzine?s dhe ne? qytetin e Ballshit.

Sipas nafte?tare?ve, ke?to takime jane? tentativa pe?r te? prishur greve?n e urise? dhe pe?r te? ndaluar protestat e tyre, por pa marre? nje? zgjidhje konkrete jane? te? vendosur te? vazhdojne?./CNA.al

Lajmet e fundit nga