LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Tendencat më të mëdha të çantave për dimrin 2024

14 Janar 2024, 19:02, Trending CNA

Tendencat më të mëdha të çantave për dimrin 2024

Ndryshe nga tendencat me veshjet, pothuajse kurrë nuk ka një pikë të përbashkët tek aksesorët.

Veshjet zakonisht ndjekin një temë të përbashkët, ndërsa për aksesorët një gamë shumë më të gjerë stilesh.

Trendet e çantave të dimrit 2024 nuk bëjnë përjashtim.

Më poshtë janë gjashtë trendet kryesore të çantave që mund t’i shihni kudo këtë sezon.

Çantat me ngjyra

Tendencat më të mëdha të çantave për dimrin 2024

Çantat e mëdha dhe të gjera

Tendencat më të mëdha të çantave për dimrin 2024

Çantat e lëmuara dhe të thjeshta

Tendencat më të mëdha të çantave për dimrin 2024

Çantat me tegela

Tendencat më të mëdha të çantave për dimrin 2024

Çantat me zinxhir

Tendencat më të mëdha të çantave për dimrin 2024

Çantat me printe kafshësh

Tendencat më të mëdha të çantave për dimrin 2024

Lajmet e fundit nga