LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Robert Papa/ McGonigal e mbyll me "REZOLUTE GLOBALE" ankthin e tij

30 Shtator 2023, 19:36, Opinione CNA

Robert Papa/ McGonigal e mbyll me "REZOLUTE GLOBALE" ankthin e tij

Procesverbali i hyrjes për procedurat e mbajtura përpara gjyqtarit Colleen Kollar-Kotelly:

Seanca dëgjimore për marrëveshjen e fajësisë për CHARLES F. MCGONIGAL, mbajtur më 22/9/2023.

Lutja e paraqitur nga CHARLES F. MCGONIGAL (1) Fajtor për Pikën 1. REFERIMI NË ZYRËN TË provës për hetimin e pranisë në lidhje me CHARLES F. MCGONIGAL.

Raporti Hetimor i para Dënimit, duhet të përfundojë deri më 22/12/2023. Memorandumi i Dënimit të Qeverisë duhet të përfundojë deri më 1/5/2024. Memorandumi për dënimin e të pandehurit, i afatizuar deri më 1/9/2024. Dënimi u caktua për datën 16.02.2023 në orën 14:00 në sallën e gjyqit 28A- Personalisht përpara gjyqtares Colleen Kollar-Kotelly. Statusi i obligacionit të të pandehurit: PR e vazhdueshme; Shkruajtsja e Gjykatës: Sara Wick; Avokati mbrojtës: Seth Ducharme & Meagan Maloney; Prokurori i SHBA: Eizabeth Aloi & Stuart Allen.

Pra do kemi një raport hetimor para dhënies së dënimit.Raporti duhet të përfundojë deri me 22 dhjetor. Sakaq jepet senteca në Gjykatën e Nju Jorkut. A do kemi akses te Raporti Hetimor? Besoj se po.

Akuza, pra qeveria, do dorëzojë Memoranduin e Dënimit brenda 5 janarit.

Në 9 janar është Memorandumi i Të Pandehurit.

Sentenca jepet më 16 shkurt, në orën 14.00 bë sallën e gjyqit 28A.

Teknikisht, Gjyqtarja mund të mos e njohë marrëveshjen, por kjo duket se nuk ka gjasa, por nuk dimë se sa fakte të reja do dalin. Ajo mund të kërkojë më shumë.

Gjyq nuk do ketë. Nëse do kishte gjyq, Personi A, B dhe Rama mund të thirreshin si dëshmitarë, por kjo nuk do të thotë se FBI nuk ka marrë dëshmitë e të tyre. Vonesa e Ramës mbi një orë në JFK, lë vend për spekulim se FBI ende kishte gjëra të pa qarta?

Lajmet e fundit nga