Ndodhin kudo ngjarje, por...

4 Gusht 2022, 19:00, Opinione Lutfi Dervishi
Ndodhin kudo ngjarje, por...
Gazetari, Lutfi Dervishi

Nuk ndodh që një polic të vrasë fëmijën në breg të detit!

Nuk ndodh që polici të vozisë privatisht mjete detare kaq të fuqishme!

Nuk ndodh që polici të ketë me vete armën e shërbimit, kur është me leje!

Nuk ndodh që polici të jetë shembulli ulëritës i thyerjes së ligjit dhe rregullave!

Nuk ndodh që polici të tentojë të largohet nga vendngjarja!

Nuk ndodh që polici në gjykim për trafik drogre të kthehet sërish në polici!

Nuk ndodh që pas një skandali nuk ka asnjë dorëheqje!

Nuk ndodh që 24 orë pas ngjarjes të mos jetë thënë e vërteta nga policia!

Nuk ndodh që pas ngjarjes së rëndë, e njëjta situatë të përsëritet pas 24 orëve!

Nuk ndodh që KM t'i përvishet mediave pas këtij skandali të shumëfishtë!

Nuk ndodh që pas çdo skandali të hedhësh në treg alibinë e politizimit!

Nuk ndodh të mëtosh të relativizosh një tragjedi, duke kullotur për shifra e raste në vende të tjera.

Nuk ndodh që presidenti i vendit që betohet në kushtetute e është garant i saj (dhe kushtetuta i garanton mbrojtje të posacme fëmijevë), të mos prononcohet!

Nuk ndodh që minimalisht të mos kërkosh ndjesë!

19:37 Opinione Jak Simoni

Turizëm tragjik!

Në një vend si ne, që ka turizmin si sektor parësor të...

11:20 Opinione Brizida Gjikondi

Engjëjt nuk duan zhurmë

Dhimbja është udhërrëfyes i keq... kur e përdor për të til...

Lajmet e fundit nga