I vendosi vajzës emrin Vjosa/ Florian Binaj zbulon arsyen

26 Maj 2022, 11:10, Lifestyle CNA
I vendosi vajzës emrin Vjosa/ Florian Binaj zbulon arsyen
Florian Binaj

Aktori i njohur Florian Binaj, gjatë një interviste ka zbuluar arsyen pse vendosën që vajzën ta quanin Vjosa.

Sipas Binajt kanë menduar gjithnjë emra shqiptarë për fëmijët e tyre pasi ka shumë emra të bukur.

Ndër të tjera aktori ka përcjellë një mesazh falënderimi për bashkëshorten e tij.

Dua ta nis me një mesazh falënderimi sepse pjesë e kësaj sakrifice, deri në vetëmohim është pjesa e padukshme, ndihma që Sadina më ka dhënë, duke u kujdesur më shumë për fëmijët, që të jap maksimumin në skenë. Për këtë i jam shumë mirënjohës.

Dhe familja sepse kanë parë që është një gjë që nuk e dinte se do të vinte. Sa u përket emrave, që në fillim kemi dashur që të kemi emra shqiptarë. Se ka kaq shumë emra të bukur. Habitem me kolegë dhe miq që vendosin emra të huaj, tha Flori për familjen.

Lajmet e fundit nga