LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Let's make Albania like Kosovo!

2022-10-30 12:22:00, Opinione Sali Berisha

Let's make Albania like Kosovo!

Let's make Albania like Kosovo!

Vietnam, Albania, Kosovo!

Rule of law indicator!

Albania another black record!

Kosovo another proud record!

The indicator of the rule of law!

Albania, according to the "World Justice Project for the Rule of Law Indicator", ranks 87th, or 4 places below communist Vietnam and one place below Gambia.

Vietnam is a communist dictatorship, so all the powers are held by the Communist Party which, based on the Marxist-Leninist doctrine and not the vote of the citizens, has its leading role guaranteed by laws. In Vietnam, elections are held, but they are fictitious. So, in Vietnam we are dealing with an ideological dictatorship.

Në Shqipëri, e cila për “Treguesin e Shtetit Ligjor” renditet katër shkallë apo katër vende më poshtë se Vietnami, të gjitha pushtetet i ka Partia Socialiste e cila bazohet në vjedhjen, krimin dhe drogën.

Në Shqipëri, njesoj si në Vietnam, zgjedhjet janë fiktive sepse votën Edi Rama e plaçkit dhe e dhunon me patronazhistët, bandat e krimit dhe narko-eurot. Pra në Shqipëri nuk kemi të bëjmë me diktaturë ideologjike por kemi të bëjmë me sundim njëpartiak të bazuar në drogën dhe krimin, pra me narko-diktaturë. Me të drejtë lind pyetja: Po si ka mundësi që Vietnami i diktaturës komuniste qëndron katër shkallë më lartë për “Treguesin e Shtetit Ligjor” se Shqipëria e Narkodiktaturës të Edi Ramës?!

Shpjegimi është vetëm një!

Reforma sorosiane e drejtësisë në Shqipëri që i këputi kolonën vertebrale shtetit shqiptare dhe i’u mohoi shqiptarëve të drejtën e një procesi të rregullt ligjor.

Edhe në Vietnam sigurisht drejtësia kontrollohet nga partia, por aty vendimet jepen brenda afateve ligjore të pranueshme. Kurse në Shqipërinë, Republikën e George Soros, qytetarit për të marrë vendimin në gjyq i duhet të prese edhe 10 apo 15 vite, ose të paguajë rryshfet “Dvoranëve” të drejtësisë për të afruar shqyrtimin e çështjes në gjyq.

Kosovo stands 53 degrees above Albania because free and regular elections are held in Kosovo. It is not a George Soros Republic and a narco-dictatorship like Albania and the justice system in Kosovo was not destroyed by the George Soros Reform. The Democratic Revolution is crucial to make Albania like Kosovo and to save it. /CNA.al

10:28 Opinione Lutfi Dervishi

Upside down!

Imagine a country where the policeman fears the thug, the pr...

15:25 Opinione Luçiano Boçi

To "kill" murder

I am still not convinced of the justice of taking this...

11:51 Opinione Hysni Gurra

Bashkimi me

Pati disa zëra publikë, por edhe drejtues të PD-së reale p...

20:01 Opinione Lutfi Dervishi

Kiko: Resign!

The news that the Minister of the Interior had resigne...

Lajmet e fundit nga