LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

To "kill" murder

2022-10-23 15:25:00, Opinione Luçiano Boçi
To "kill" murder
Luciano Boci, deputy of the Democratic Party

I am still not convinced of the justice of taking this terrible picture of Lear lying down, waiting for God's eternal peace for the life he took THE STATE OF RAMA.

As a politician, shoot me what you don't like (for the photo)!

It is your right.

But as a father, no one stops me from making this terrible photo, banner, call, scream for justice!

Because as a politician, I have to keep my fists firmly clenched, so as not to release them on the victim, to swallow the breath in my stomach as if it were an exotic taste and to lock the anger in my soul.

But as a father with the force of revolt, don't say a word to me!

Sepse si i tillë dua të shemb nga hidhërimi e zemërimi pengesa, male, ndërtesa e midis tyre atë “Pallatin” e rremë të drejtësisë të shndërruar në holl, ku nga halli i pushtetit DREJTËSIA ekzekutohet çdo ditë.

Dua ta gjunjëzoj shtetin vrasës, deri sa nga fryma t’i dalë vetëm një herë një tingull i vetëm ndjese.

Dua t’ia përplas në surrat kryeministrit pashpirtësinë, ligësinë, urrejtjen që ka instaluar për JETËN në këtë vend të shndërruar në hapësirë boshe, ku ka vetëm ndërtesa të larta  dhe aspak, lartësi gëzimi, entuziazmi, lartësi përulje ndaj njeriut, lartësim vlerash dhe virtytesh.

Dua ta vras heshtjen, apatinë, mpirjen, mospërfilljen e shoqërisë për të lindur aty revoltën e NJERIUT për jetën.

Për jetën si jetesë, jo për jetën si vdekje e ngadaltë që pret të përmbushë ditët e saj të hirta.

I want to kill politics without feelings, without responsibility, politics with rainbows, but without the man inside who makes a public mockery of family life in the funeral marches of prime ministerial rallies.

But this is done neither with separate writings nor with separate appeals, but by joining together against evil.

Let's kill fear first, then disregard, so that we can finally kill murder, state murder!

So that she cannot kill LIFE, the citizen, our children and young people.

Before this photo, either close your eyes and imagine that it will never happen again, or open your eyes wide and let them end the murder by politically killing him!

To "kill" murder

11:51 Opinione Hysni Gurra

Bashkimi me

Pati disa zëra publikë, por edhe drejtues të PD-së reale p...

20:01 Opinione Lutfi Dervishi

Kiko: Resign!

The news that the Minister of the Interior had resigne...

13:55 Opinione Lorenc Vangjeli

Dilema tunduese/

Nga Lorenc Vangjeli Nuk ka shumë për të zgjedhur! Nuk ekz...

10:58 Opinione Ermal Mulosmani

Edi Rama and Kosovo

This yesterday's incident between Rama and Albin Kurti fin...

Lajmet e fundit nga