LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The party with the authorization of televisions is not received and given

2023-03-07 14:38:00, Opinione Ilir Levonja

The party with the authorization of televisions is not received and given

Gentlemen democrats, you ranted up and down giving explanations for an individual who has only benefited. The electoral record of this individual is better.

I never directly win a mandate. It is a national disaster that with the systems offered so far, the most voted are not actors, they are not game makers, but marginalized.

Enough is enough..., the party with the authorization of televisions is not taken and given.

The Democratic Party is not the TV Lura of uncle's time. That's how it was done then.

They gathered in those socialist enterprises and decided and distributed authorizations for televisions and refrigerators.

Jeni në një debat absurd dhe po i jepni vëmendje të panevojshme bash absuurdit. Merruni me votuesit. Kanë halle koke shqiptarët.

 Nuk ju voton Alibeu. Ai për vete është në rregull, ka marrë sa ka marrë dhe po bën luftën individuale. Ju po i jepni shumë vlera duke e mbajturnë gojë.

Vetëm idiotët nuk e kuptojnë se sa thika pas shpinë i janë ngulur demokratëve këto pesë vitet e fundit. I keni kundër totalisht ndërkohë kur shqiptarët presin.

Aleanca duhet bërë me shqiptarët, jo me Alibeajn. A e dini përse?

Se ata, shqiptarët akoma nuk po e kuptojnë se cilët janë në raport me shoqëritë e tjera përreth.

Dje u përvëlua Athina edhe pse ishte aksident tragjik përplasja e dy trenave, sheshet e Athinës u dogjën. Sot po vlon Parisi, punë pensionesh, rritje moshe.

Shqiptarët i kanë humbur këto ndjesi pasi janë të mbytur nga thuajse të njëjtët surretër studiosh që 10 vjet janë me Berishën dhe kundërRamës, por edhe anasjelltas.

Turqia e dërrmuar shpalosi zgjedhjet presidenciale me një kurs opozitar gjithëpërfshirës. Më bashkëpunues, pasi dhuna e kultit të individit ka vrarë demokracinë.

Në Shqipëri nuk ka fare demokraci. Gjithpërfshirja është vrarë me kohë.

Edhe sot e kësaj ditë ia quajnë meritë Edi Ramës që bëri votime, jo zgjedhje lokale në 2019. Ja quajnë meritë që dominon në 60 Bashki nga 61 që ka vendi.

Ju merreni me mjekrrën e Alibeut. Po presin njerëzit nëpër Shqipëri se Shqipëria nuk është vetëm Tirana.

Madje historia jonë tregon se proçeset e mëdha kanë nisur nga qytete, jo nga Tirana.

Go out and talk to the people out there in their neighborhoods to get a feel for the civic problem or concern. Not from conference pods with absurd issues like authorizations.

Only idiots believe this theory of empowerment. Only Anatolian Albanian justice accepts a television authorization.

How the constitutional powers were granted with television authorization.

It is crazy to think that a piece of paper with a signature and stamp will avoid the social problems of Albanians. It is up to the Prime Minister to authorize Belgrade to defend Albania tomorrow.

Go out and talk to people because time flows like water. The farmers deserve only the crates of unsold tomatoes of the farmers. Sauce jars, scrambled eggs. That's it.

11:15 Opinione Lutfi Dervishi

Elefanti apo miu?

Gjykatësi po shihte vëngërr në drejtim të dy palëve që...

13:22 Opinione Artan Fuga

Cross traffic

I will continue to present the 12 parameters I have to vote ...

Lajmet e fundit nga