LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

The police armed Tirana with cameras/ 44 people under investigation for "intelligent spies"

2023-02-01 10:11:00, Kronika CNA

 

The investigative structures of the DVP The police armed Tirana with cameras/ 44 people under investigation forTirana, in cooperation with the Police Stations subordinate to it, recently dismantled 65 cameras installed in violation of the law, as well as initiated investigations for 7 citizens, for unjust interference in private life.

Earlier, 155 cameras were dismantled from the structures of DVP Tirana and investigations were initiated for 37 other citizens.

Strukturat hetimore të DVP Tiranë, në bashkëpunim me Komisariatet e Policisë në varësi të saj, në zbatim të detyrave të përcaktuara në kuadër të planit operacional mbarëkombëtar, të koduar "Fijet", i iniciuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, si dhe me mbështetjen e inteligjencës informative, për vendosjen e paautorizuar të disa kamerave, në disa lagje të Tiranës, me qëllim sigurimin e informacioneve, për qëllime kriminale, si dhe për të monitoruar lëvizjet e Policisë, kanë organizuar punën për evidentimin dhe çmontimin e këtyre kamerave, identifikimin e pronarëve të tyre, si dhe për dokumentimin e plotë ligjor të qëllimit të përdorimit.

Pursuant to this operational plan, 65 cameras have been dismantled on Rruga e Vilave, "Azem Hajdari", "Azem Galica", "Europa", "Sabri Preveza", "Sarina", "Staf Melani", "Ali Kelmendi". Following the procedural actions for these cases, investigations have been initiated for citizens ID, JM, AP, EL, MB, F. Ll. (L)., FA, L. Rr., and IK

Lajmet e fundit nga