LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

14 cases of bribery/ The ATP inspector is arrested, SPAK discloses details of the investigation

2023-03-20 14:15:00, Kronika CNA
14 cases of bribery/ The ATP inspector is arrested, SPAK discloses details of
Illustrative photo

The Special Prosecutor's Office Against Corruption and Organized Crime has conducted investigations within the framework of criminal proceedings no. 49 of 2021, for the criminal offenses of "Passive corruption of persons exercising public functions" and "Active corruption of persons exercising public functions" provided by articles 259 and 244 of the Criminal Code.

In the function of the investigations of this criminal proceeding, special investigation tools and methods were used, alternating these with the traditional investigation tools or methods.

Në analizë të veprimeve hetimore të kryera deri në këtë moment, ekziston dyshimi i arsyeshëm i bazuar në prova se shtetasi I.K., me detyrë Inspektor i Shqyrtimit të Dosjeve  pranë Agjencisë së Trajtimit të Pronave,  të paktën në katërmbëdhjetë raste u ka marrë qytetarëve të ndryshëm, trashëgimtarë të ish pronarëve, shuma parashë në shkëmbim të premtimit për të siguruar kompensimin financiar, gjatë trajtimit të kërkesave të tyre për kthimin dhe kompensimin e pronës.

Citizen IK is suspected of having consumed the elements of the criminal offense of "Passive corruption of persons exercising public functions" provided for by Article 259 of the Criminal Code in fourteen cases, while citizens DL, Xh.V., GT, DD, LA, AH, JZ, VB and AG are suspected of having consumed the elements of the criminal offense of "Active corruption of persons exercising public functions" provided for by Article 244 of the Criminal Code./ CNA.al

Lajmet e fundit nga