LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Note/ Luli's soup and dogs with spoons on their belts

2023-09-09 13:20:00, Editorial CNA
Note/ Luli's soup and dogs with spoons on their belts
Lulzim Basha

Lulzim Basha gathered the National Council of the seal, of that part that he calls DP and still holds it officially hostage with the orders or support of Prime Minister Rama within the justice system.

Luli gathered a National Council where there are people with criminal records and convicted people, but who hide behind Luli for other bargains.

Beyond the Council, let's look at the spectacular proposals of Basha today, who in the last few days has allocated 6 or 7 ministerial posts for the future as he thinks that even if they did not win the elections themselves, they will come to power in a coalition with Edi Rama.

Further, Luli has proposed a secretariat and the names of the secretariat are 11. It is not known which of them will become a minister or not, it is certain that Roland Bejko and Enkelejd Alibeaj will be ministers when Luli comes.

Note/ Luli's soup and dogs with spoons on their belts

Edvin Kulluri, the great supporter of Basha who became Secretary of Public Relations, will not be left without a post either.

Note/ Luli's soup and dogs with spoons on their belts

How to read Lulzim Basha's secretariat.

Lulzim Basha's secretariat is a group of individuals who, when you communicate privately with them, say that Luli is a fraud, a chronic fraud, and none of them agree to say that Luli has never lied.

Disa janë individë që kanë qenë bashkëpunëtorë të afërt të Lulit, të shpërblyer prej tij me poste, me karrige në vende ku kanë fituar miliona euro. Të tjerë presin të gënjehen sërish siç i ka gënjyer Luli, kjo është hera e fundit dhe disa të tjerë besojnë se do të bëhen ministra, se do të marrin poste dhe karrige.

Pra në vetvete sekretariati është një grup individësh ku shumë e quajnë Lulin mashtures, të tjerë gënjehen me lugë bosh dhe të tjerë shpresojnë se do të bëhen deputetë dhe ministra.

Pa folur për ata që kanë shkuar tek Luli deri tek sharjet nga robtë e shtëpisë.

Ky është pak a shumë sekretariati i Lulzim Bashës, një çorbë e gatuar për interesa për pushtet, që e ndjekin nga pas dhe futin lugën, disa individë të paaftë, pa peshë politike, pa mbështetje publike që duke bërë gam gam në studio televizive mendojnë se kanë një të ardhme të madhe në politikë.

I gjithë sekretariati na tregon se janë një grup individësh me lugë në brez të futur në çorbën e Lulit të cilën e shikojnë si shpresë për të nesërmen dhe për të ardhmen e tyre individuale politike.

Në fakt nuk është gjë tjetër thjesht dhe vetëm një parti që ka më shumë sekretarë sesa anëtarë.

A party that has a corrupt leader, a leader who has destroyed the opposition, a man who does not inspire any hope, a man who can be nobody and nothing more simply and only the cook of a soup to serve in the mouths of some servants unable or to feed small dogs who want power bones and chairs./ CNA

13:57 Editorial

SPAK FOREVER!

SPAK-u ka goditur sot një nga grupet më të fuqishme krimin...

Lajmet e fundit nga