LEXO PA REKLAMA!

SHKARKO APP

Names/ Begaj appoints 3 new ambassadors to Bulgaria, Spain and Sweden

2023-09-25 13:38:00, Aktualitet CNA

Names/ Begaj appoints 3 new ambassadors to Bulgaria, Spain and Sweden

The President of the Republic, Bajram Begaj, has decreed the releases and appointments of Ambassadors proposed by Prime Minister Edi Rama.

President Begaj has appointed Inid Milon instead of Donika Hoxha, Entela Gjika instead of Gazmend Barbullushi, and Albana Dautllari instead of Virgjil Kule.

1. Mrs. is appointed. Inid Milo, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Republic of Bulgaria, resident, and Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Republic of Moldova, non-resident.

2. Mrs. is appointed. Entela Gjika, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Kingdom of Spain, resident, and Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Kingdom of Morocco, the Islamic Republic of Mauritania, and the Principality of Andorra, non-resident.

3. Mrs. is appointed. Albana Dautllari, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Kingdom of Sweden, resident, and Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Republic of Finland, the Republic of Iceland, and the Kingdom of Norway, non-resident.

Below you can find the names of the successors who were released as Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Republic of Bulgaria, the Kingdom of Spain and the Kingdom of Sweden.

1. Released, Mrs. Donika Hoxha from the office of Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Republic of Bulgaria, resident, as well as from the office of Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania to the Republic of Moldova, non-resident.

2. Lirohet z. Gazmend Barbullushi nga detyra e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe nga detyra e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Marokut, në Republikën Islamike të Mauritanisë dhe në Principatën e Andorrës, jorezident.

3. Lirohet z. Virgjil Kule  nga detyra e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Suedisë, rezident, si dhe nga detyra e Ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Finlandës, Republikën e Islandës dhe në Mbretërinë e Norvegjisë, jorezident./ CNA

Lajmet e fundit nga