Pse ka mjete që lundrojnë në det, kur s'ka ligj?/ Ylli Manjani nxjerr blof Policinë

5 Gusht 2022, 10:53, Aktualitet CNA

Pse ka mjete që lundrojnë në det, kur s'ka ligj?/ Ylli

Ish-Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, ka shtruar një pyetje për Policinë e Shtetit.

Sipas tij nuk ka ligj për mjetet lundruese, pasi nuk ka akte nënligjore që mund të zbatohet Ligji që i referohet Policia.

“Një pyetje kam për policinë e shtetit: Mjetet lundruese për qëllime turistike,me çfarë ligji i lejoni të lundrojnë?!

Sqarim: ligji 43/2020 efektivisht nuk është në fuqi sepse shpërdoruesit e detyrës Edi Rama dhe ministrat e tij, nuk kanë bërë aktet nënligjore që të lejojnë zbatimin e ligjit.

Ndaj kjo pyetje vlen për zinxhirin dhe zinxhirët e Policisë e Shtetit...

Pse ka mjete që lundrojnë në det, kur ska ligj?!

Patjetër, jo politikë por ligj. Përgjegjësi ligjore deri në një.

Asnjë i akuzuar deri më sot nuk e ka shpërdoruar detyrën më rëndë sesa Edi Rama, ministrat dhe policia e tij”, shkruan Manjani./CNA.al

Lajmet e fundit nga