"Twitter" ‘lumturon’ përdoruesit/ Veçoria e re i lejon të përdorin deri në 2500 fjalë

23 Qershor 2022, 22:55, Tech CNA

"Twitter" ‘lumturon’ përdoruesit/ Veçoria e re

"Twitter" po teston një veçori të re të quajtur 'Shënime', e cila u lejon përdoruesve të postojnë blogje deri në 2500 fjalë dhe madje t'i modifikojnë ato nëse dëshirojnë.

Veçoria “Shënime”, e cila po testohet me një grup të vogël shkrimtarësh nga Mbretëria e Bashkuar, SHBA-ja, Kanadaja dhe Gana, i lejon njerëzit të postojnë tekst, foto, video, GIF dhe "tweet"-e të integruara në një pjesë të vetme të përmbajtjes.

"Twitter" ka një kufi prej 280 karakteresh për një "tweet" të vetëm, kështu që e vetmja mënyrë që përdoruesit e "Twitter"-it kanë qenë në gjendje të bëjnë postime të gjata më parë është përmes, një serie "tweet"-esh të lidhura ose duke postuar një foto të një pasazhi teksti. Me “Notes”, përdoruesit mund të kalojnë këtë kufi dhe madje të modifikojnë atë që kanë shkruar pasi të jetë publikuar pjesa.

Lajmet e fundit nga